Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije onog sto su uradili prosle sezone, uopce me ne bi cudilo kad bi i ove to isto uradili. Pratim AC Milan čitav život, i ovo što Galliani radi stvarno nije normalno. Prošle su godine rekli da Ibru i TS33 moraju prodati zbog financijske krize. Hajd OK, nekako se i to progutalo. Koji je razlog sada da se SES i KPB prodaju?a da ne pricam o bajkama o stvaranju novo mladog milana, a svake godine prodaju po 2 kljucna igraca. Katastrofalna je to politika kluba. Ako već nekog prodaju nek ide KPB svakako nije nista odigrao kako treba vec 8 mjeseci, nek ide, ali SES - ni pod razno. Il Faraone MORA ostati.
Ono fakat je dobar igrač, ali mu je imidž katastrofa. Valjda diže kosu da bude manji otpor zraka kad trči (aerodinamika ovo ono). Isti jedan Zule Zumbul iz Pazarića, vozar, prije rata nosio ovakvu frizuru išao u elektrotehničku u Buća potoku. Punker iz mira.
e stvarno ce biti preglupi ako opet istu stvar urade....
Joj, Hamo, vidi mu glave!
Otiš'o je svak' ko valja...
Jebo ovaj kapitalisticki fudbal !
To su ovi sto cesce mjenjaju frizuru nego sto golove daju.