Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema tu sta da se prica hrvati su smrdljivi i najbolji igraci su im: miladin prso - SRBIN milan rapaic - SRBIN znaci - kroati smrde
glupa rasprava, ali moram reći da se ne može stvoriti na silu bosanska nacija, hrvati su hrvati, srbi srbi, bošnjaci bošnjaci, ili kako već hoće muslimani. I tek tada ovo može biti uspješna i civilizirana država. nek svak voli svoje i poštuje tuđe, mc aselok ti ne znaš puno toga, ja sam Hrvat u Sarajevu, ovo je i moj portal, u putovnici i osobnoj mi piše da sam Hrvat, a ne Bosanac i naravno da volim Bosnu,ali ću uvijek biti Hrvat. Seljaci uništavaju Sarajevski duh.
A Turci u Njemačkoj su Nijemci? Ma idi, bre...
samo jebeni luzeri mogu da se prepucavaju oko fucking nacionalnosti, kad je tema vijesti da je monaco odro' chelsea.... jebao vas nacionalizam. ja bi to zakonom zabranio. treba vama jos jedna doooobra doza komunizma, da skontate da niste niko i nista i da se od ponosa nemoze zivjeti. seljoberi moji!
E stvarno, Pa ovo je vishe smijesno - koji vam je kurac/? Ima li ko da mu se dize na ove prepirke - ako nema ja bih vas zamolio da se suzdrzite od subjektivnih analiza vase vam zemlje - ako nemate nimalo znanja o zemlji u kojoj zivite, cak bih vas zamolio, da se ne javljate vishe - nema smisla!!!! Zivjela emancipacija - pa makar se i ne zavrshila za 10 godina - jednu pocnesh poslije rata opnog sad opet poslije ovog - obrazujete se nemojte nagadjati - nije fino ni interesantno.
DA ,BOSANAC JOS IDE ALI BOSNJAK NIKAKO,ALI DRUGO JE TUZLA(MULTIKULTURAN GRAD 100%) JA ZNAM STA JE TUZLA I SREBRENIK HVALA BOGU NEKI DAN SAM BIO NA ARIZONI(PIJACI) PA PROLAZIM KROZ TAJ KRAJ A IMA I HRVATA DOSTA U TUZLI I BANOVICIMA,SAMO GDJE SAM JA PRIJATELJU I U KOJEM DJELU ZIVIM BAS I NIJE MULTIKULTURA NA DJELU(DA PACE HRVATI SE ISELJAVAJU IZ SARAJEVA A MISLIM I JA AKO SE OVAKO NASTAVI KAKO JE SADA...) DOSLO JE SA SANZAKA PRIMITIVACA JAKO PUNO I NEMA TU VISE PRAVE RAJE SARAJEVSKE(NEZNAM AKO SI SA SANDZAKA IZVINI ALI TAKO JE STVARNO SU ZAOSTALI I MRZE SVE STO JE KATOLICKO)NEGDJE PRIJE PAR DANA CASNOJ SESTRI NJIH 5 POTRGALI KRIZ STO NOSI OKO VRATA,POLJEVAJU VODOM KAD IDEMO NA MISU,PULJICA SU NAPALI ALI JE POLICIJA SPRECILA,OSTAVLJAJU KONDOME ISPRED KATEDRALE,ISRALI SE ISPRED VRATA,MA ZGADILO MI SE NE GRAD NEGO TI KOJI SU DOSLI,I ZATO TI JA POKUSAVAM RECI DA SAM HRVAT SA PONOSOM BAS ZBOG TIH IDIOTA,SAMO NEKA JA MOGU SUTRA PRODATI KUCU I OTICI U ZAGREB ILI OSTALA MJESTA,ALI TU SAM SE RODIO SAMO STO JE SVAKI DAN SVE GORE,HRVATI DOBIJAJU OTKAZE I TO INZINJERI SAMO ZATO STO SU HRVATI,PRIJE PAR DANA JE TO BILO MOZDA SI I CUO,NEK IM BUDE SARAJEVO BEZ HRVATA KAD KARDINAL KAZE MI SELIMO SVI MOJ PRIJATELJU...TEBI POZDRAV GDJE GOD DA JESI!
Ma fakat ja tebe nerazumijem! Jes'l ti skonto ono sa Bosanci i Hercegovci žive u Bih , Somalci u Somaliji, Aboriđani u Australiji ups, e ovdje možemo reći da sam pogrešio pa možeš i ti da se izjašnjavaš ko ovi prethodni, tak što si ti kršanski bosanac, ma kolko ti htio pribjeći od toga. Nije ništa loše što si ti kršćanski Bosanac, pa ja poznajem dosta t.z. Hrvata koji se izjašnjavaju sa kršćanskim bosancima, za primer recimo dosta raje iz Tuzle. A kad bi svi bili ono što u stvari treba da budu nebi bilo ove zezacnije za koga će koji igrač igrati dal za npr. za reprezentaciju 'rvatske il Bih, pa normalno da smo svi bosanski državljani bosanci. pogledaj u pasoš il ličnu pa vidi dal' ti možda piše hrvat il Bosanac (Bosanac nije jednako Bošnjak, samo da nebi miješo ta dva različita pojma) druga stvar ako nemaš prijavljen stalni boravak u Bih, onda možeš da budeš hrvat u Bih, kolko te volja želi, samo ako si ovdje rođen i živiš bit ćeš BOSANAC, ma kolko ti to negiro. Ma kolko htjeli oni da rastave našu bih u tz. pc (pe ce), il hB(ja mislim da ovo znači hrabri bosanac),nije im uspilo i nakraju neće im ni uspiti. Et nemoj šta zamjerit, halali al et tako ti je to. Nadam se da si shvatio da ipak u svaki Bosanac u svom srcu nosi samo jednu državu a to je Bosna i Hercegovina.
Ja sam ti napisao samo sto ti menie iritiras zasto se ja javljam na Sarajevo portal zasto ja??ja ti napisem da sam blizi Sarajevu nego ti i sta tu ima lose samo si me uvredio,mogu se uvjek javiti na moju stranu,a sto sam Hrvat kake to ima veze,pa i Hrvat u Americi je Hrvat i tako se izjasnjava,Njemackoj,Austriji....ja nemogu biti Bosanac kaka je to nacija??di ti kad dodzes i kazes da si Bosanac...... kako te gledaju i kako misle dise to nalazi?a Croato,Crazia...to je vec nesto malo jace i bolje zvuci,ali ja tu zivim i necu ici u HR jer ovo je moja zemlja ali volim svoje(pogotovo sad....)
Tech, Bagonja thanks! You know who you are ! Svaka čast momci!
Ej glavonjo to jest Šukeru, zar misliš da sam ja u Švedskoj,pa ti si stvarno glup! Možda nisam iz Sa al sam tu blizu neću ti reci točno gdje jer bi s tim već otkrio svoj identitet a pošto želim biti anoniman a ne ko ti papak, ponosan što si Hrvat, pa otkud majke ti hrvat u Bih, pa valjda bosanac krščanske vjeroispovjesti, ako si tolko hrvat, pa idi u Croatiju, a ako si bosanac bar se izjasni ko bosanski krščanin a ne ko neki papci da su Hrvati il Srbi, pa zašto tamo i ne žive. Onda bi se neki x čovjek u Bosni mogo izjašnjavat da je amerikanac, a rodjen u bih. Mislim Šukeru razmisli malo svojom tom Velikom Glavom (:.:), prije nego da počeneš da se izjašnjavaš ko Hrvat pa onda počni da pljuješ druge imbicil. Glava ti je sigurp do pupka il možda do šupka. Think men!! Who you are!
Miladin Dado Pršo se izjašnjava kao Hrvat!
da im nismo posudili morientesa, bilo bi 7 mjesto u francuskoj ligi... svaku tekmu on odluci! odma se vidi da je ucio igrati u najboljoj skoli! btw, dado prso je automehanicar. a hrvati nece proci grupnu fazu u portugalu. nije da imam nesto protiv njih, nego imam puno toga protiv njih! zdraaaavo!
evo malo iz dojnjih toplih krajeva samo da vam dam jednu javnost... prica se ovdje kako ce VELEZ osvojiti champ ligu za 2 godine kada udju u premier diviziju hahaha... a za SUKERA ja mislim da je intelectualac iz zenice ili tuzle ali SKUTOR pa sada se lafo puca de je HRVAT kao sto svi oni od tamo to rade... PS: bas mi je drago sto MONACO ima crvenu boju dresa to je onaj predznak za: VELEZ no.1 C.L. :))))
Hej suker,pa i dado prso je srbin ako nisi znao??????? Halo prso je SRBIN........ Da li ste culu????srbi donirali par buradi sperme hrvatskoj,navodno da pomognu komsijama,pada im natalitet..... Jel Sliskovic objavio sastav repke??????za li neko da netrazim?? Monako i nije tako losa ekipa,sinoc su dokazali da nisu slucajno reala izbacili.Mada ce im tesko u Londonu bit´.
Nisam mislio na tebe Ibrahimovicu,za onoga gore ASELOKA koji pali iz daljine(sta je pobjego picka,ja kao Hrvat sam ostao u Gradu i ostacu dok neumrem)a navijam za Hr sto je normalno,a klupski za Zelju i nema tu nista lose,on bi meni zabranio da se javljam na Sarajevsku stranicu gdje sam se rodio,ha Budaletine!