Fernando Torres
0

"Moja budućnost je u Liverpoolu"

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Uz sve rezultatske probleme u koje je upao Liverpool navijače tog kluba svakako može smiriti vijest da njihov najbolji strijelac Fernando Torres nema namjere napustiti klub.

Postigao je Španac deset pogodaka u jedanaest odigranih susreta engleskog nogometnog prvenstva za ekipu koja je u šesnaest odigranih utakmica pretrpjela već šest poraza i sakupila tek 24 boda, što ih je gurnulo na osmo mjesto tabele. Usporedbe radi u prošloj prvenstvenoj sezoni, koju su okončali tik do prvaka Manchester Uniteda, upisali su tek dva poraza. Također, kriza je produbljena i na evropskom "frontu", pa je Liverpool već u razigravanju po grupama ispao iz Lige prvaka.

Ipak, sve to ne obeshrabruje Torresa.

  • U ovom trenutku ne mogu zamisliti da igram nigdje drugo. Nadam se da ću ostati ovdje i pomoći momčadi da se uspne na prvenstvenoj ljestvici. Nadam se da će u klubu ostati i menadžer Rafael Benitez. Ne mislim da će ga klub smijeniti, pogotovo ne na polovini sezone. Pred njim su još četiri godine ugovora i sigurno neće otići na mala vrata. Ukoliko napusti klub bit će to u trenucima kada ćemo biti najbolji - siguran je Torres.

  • Benitez je sretan i zadovoljan u Liverpoolu u kojem su mu dane odriješene ruke. Takvo što ne može uživati baš svuda. I ja imam još četiri godine ugovora. Moja je budućnost ovdje, nevezana uz Rafu, ali se nadam da ćemo obojica odraditi obveze prema klubu do isteka ugovora - zaključio je španski reprezentativni napadač.