Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tottenham bi trebao zestoko novcano kazniti ovog umisljenog shupka i premjestiti ga u rezervni tim dok ne dodje pameti. Pravi probleme svom klubu vec godinu dana. Sramota. Frajeru, imas ugovor - izvoli ga postovati, a ne da glumis uvrijedjenu primadonu kad god neki klub veci od onog u kojem se trenutno nalazis pokaze interes za tebe.
uvijek mi je nekako jadno izgledao !
96 cisti prilika napravio suigracima..nije on kriv sto oni neznaju dat gol...jos bezbroj puta bio assistent assistentu.. a i prosle godine nisu ga htjeli pustit iz kluba...dobro jedna sezona a vec druga to je vec pretjerano....a tottenham uvijek pravi vake probleme..tako su i kod van der vaarta isto radili....al sami sebi skacu u ledja..koji ce im igrac nakon ovog sad htjet doc u klub???kad zna ako se pokaze mora odradit ugovor do kraja..pa to nigdje nema....a modrica znam privatno,,dusa od covjeka.jako je me positivno iznenadio kad sam ga prvi put vidio.bas se nikako neponasa kao zvijezda,,sasvim normalan povucen djecko..ma legenda...forza modricu..
fudbaleri su inace ka.r.ne od ljudi...
nije mi jasno zasto ga ne puste ako ne zeli vise igrati za njih,ali modric mora shvatiti da je pod ugovorom....svasta..
Jale, pojedi mi bale
halo papci u normalnom svijetu fudbala igrac ima pravi pismenim putem zatraziti transfer dok se jos nalazi pod ugovorom,samim tim cinom on jasno daje do znanja da ga vise taj tim ne zanima al je isto tako svjestan da ima ugovor koji mora da postuje.Luka je svjestan svih posljedica koje mogu doci mada mislim da one nece biti nesto posebno radikalne,najvise sto ga klub moze kazniti je 3-4 sedmicne plate i premjestiti u drugi tim,sav ostali novac mu mora redovno isplacivati to je po zakonu sindikata fudbalera engleske.S druge strane ni klubu se ne isplati placati takvog igraca tolike novce a da mu igra za drugi tim a ovaj ako bude odbijao i dalje samo sebi spusta rejting.Na kraju ces dobijati platu a nece te nigdje biti.Svi gledaju koja je najbolja solucija za sve kluba da mazne sto vise para a igrac da ode u klub gdje ce biti zadovoljniji.Realno on ne vriedi 40 mil. ali ako Tottenham moze uzeti i priblizno oni ce ga pustiti.Njemu sve najbolje i da zavrsi u Realu.
realno al da je bar neki igrac...2 gola po sezoni...smijesno....
A jadni i iskomplesirani, ljubormoni bosanci al se pjene, dobic ce cir na zeludcu. Patite jer nikad niste imali ni 1% nasih sportasa. Da je modric bosanc 99% bi vas pislao da modric vrijedi brem 70 milja a posto je hrvat onda ne vrijedi ni 5. ajd bitno da je džeko isplatio svojih 30 milja, dobro je zagrijao klupu pa su ustedjeli na grijanju.
Povoljno majoriziram Hrvatice po kućama ps - vidi slike, prepadoh se da će ovaj mali rahitičar u Barsu
ma kakav modric, nikad nije bio igrac niti ce kad biti..obicno derle ruzno razmazeno..sta je to on postigao? asistent lige? nece bit ni za milion godina! dobro je Guti rekao...modric nije glavni igrac u totenhemu, sta onda ima u realu biti? to je istina,njega treba na klupu nabacit pa da malo mucne glavom,a koliko je ruzna nebi me cudilo da i mozak iz nje nije pobjegao!
I jadan Tefez je kaznjen za ponasanje,pa sto ne bi Lukica!?
Puno je i 30 miliona
...a onda je maleni mrmot zamotao Milku u papir ahjahahahahaha vi i vaše bajke....da njega neko misli kupit dao bi pare za njega...Džeku City kupi za dan,ha ja,nikakav problem iskeširat....PSG je ista stvar,sviđali im se Silva i Ibra,evo odmah pare i riješen problem... to što vi kroasani pričate da ga ganja pola evrope vaš je kompleks ne naš....džaba se provaljujete,na kraju će i u Totenhemu sjedit na klupi,ionako je bijednik,statistika mu je očajna neka sića asistentcija i golova par,....ahahahahah samo vi možete crknut od muke.
@Zbunjen - Za Modrića su službene ponude od većih klubova poslali: United i Real, a u zadnje vrijeme službenu ponudu i PSG. Modrić vs Messi pojedite se bo šnj e smo t a ne :)))
Haha, a po cemu je to on bolji, gmazu jadni kamenjarski? Tottenham ima veci prosjek osvojenih bodova i postignutih golova kad Modric NIJE igrao nego kad je igrao. Jadno, bijedno. Dajem ti ovaj link na pedantne ostrvske statistike u nadi da znas engleski jezik, mada sumnjam al\' hajde... pokusacu... http://www.itv.com/sport/football/europaleague/news/opta-stats-europa-league-playoff-hearts-spurs-preview-00887/
Jel ti krivo sto je bolji od Klocka, lijoba?