Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
respect Luka..ljudina si...
Nama ne treba nikakvo "bratstvo" koje neki zagovaraju, nego medjusobno postovanje i respekt. Kad kazem "mi" mislim na Bosnjake, Srbe i Hrvate. Kako to sve izgleda u stvarnom zivotu? Ovako je to najbolje opisivo. Zamislite da smo na Eurozoviziji i da je glasanje, vidjeli ste kako jedino neki kandidat iz ovih zemalja moze ne pobijediti, nego biti u vrhu, a to je ako od susjednih zemalja dobije 12 poena. Identicno vam je to i u biznisu i politici. Kad ne igras kompe sa susjednim i bliskim zemljama, onda ga pusis. I to se desava "regiji" (kako odvratna rijec) danas u svijetu. Ne igramo kompe kao Skandinavci i tu smo gdje smo. Kod Skandinavaca nema "bratstva" zapravo "bratstva" nema nigdje, sve je u interesu i medjusobnom respektu. Skandinavci kad nastupaju prema nekom trecem, oni igraju kompe, znaci nakon sto svako od njih gleda svoj nacionalni interes, na drugom mjestu im je nacionalni interes drugih Skandinavaca koji se medjusobno postuju i stite kad nastupaju prema trecima.
Tako je samtone, u bratsvu i jedinstvu kad se nesto lose desi stvara se nepovjerenje medjutim dok vlada medjusobno postovanje nesto lose svi normalni osudjuju.
Bravo Luka! Mi balkanci, da smo imalo slozniji, gdje bi nam bio kraj?
u kanalu.
U masovnoj grobnici?
Od igraca Zrinjskog do trona europskog nogometa.....kapa dolje i hvala za ponovno spominjanje za ove tri drzave pogodjene katastrofom.
Katolici Hrvati
Kiselom Normalno kulturna nacija HRVATSAKAAAAA.... Koja je to nacija.....?
Šta znači to POSVEĆUJEM nečemu pobjedu? Jesul to novci koje će dobiti kao pobjednici LP-a koje će proslijediti poplavljenim područjima? Ako nisu onda i ja posvećujem pobjedu u šahu nad susjedom i osvajanjem prvog mjesta nebodera....
Normalno kulturna nacija HRVATSAKAAAAA
Svaka cast Modricu a i gest je za svaku pohvalu
Hvala Luka
bravo luka. osvojio ligu prvaka, asistirao za produžetak, posvetio pobjedu žrtvama i spasio jedan mladi francuski život od bijesnog simeonea :D što više reći. Nadam se da će na svjetskom modrinirati.
a sve je ovo srpski Djoka zapoceo..u svakom slucaju za pohvalu
ubice te ljubomora covjece
Ko o cemu ti o ljubomori...zasto bih bio ljubomoran? Zato sto je srpski Djoka prvi pokrenuo sve ovo? A inace drago mi je da su se sad,doduse na moje veliko iznenadjenje,i drugi ukljucili...i to je za svaku pohvalu sto sam gore i napisao..tako treba i samo neka nastave,podrzavam.A kad sve ovo prodje a proci ce,vraticemo se nasim"uobicajenim" aktivnostima..a do tad pomozimo ko kome i koliko moze
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
@stroj#24: ti si obična ljigava bubašvaba... MRŠ ! Balegaru
Izrastao u pravog igrača, smirenost tehnika, momak kompletan igrač !
Bravo Luka!!!!!!
Sve cestitke Luka,pravi si covjek svaka cast.
Modric osvojio liga prvaka a Raketic evropa ligu.sta vise reci
reći da hrvatski vezni red dominira :)
ja sam mislio da je fudbal timski sport? svaka njima cast veliki je to uspjeh ali nisu nista sami osvojili, nije tenis u pitanju.
PRIKAŽI ODGOVORE (36)
Nevezano za ovu poruku oko poplava, Luka je pokazao da je igračina svjetske klase. Skroman i kulturan. Fizička spremnost mu je nevjerovatna, njegovom zaslugom su faktički napravili preokret. Kada je otišao Ozil mislio sam da ga Luka neće moći nadoknaditi, međutim srećom, prevario sam se. Nadam se da će naši Pjanić, Džeko, Miske i ostali nizati ovakve uspjehe.