Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sinoć izlazi s terena, cijeli stadion s protivničkim navijačima ustaje i plješće. Po ko zna koji put službeno igrač utakmice (prošle godine čini mi se 3 4 puta u nokaut fazi lige prvaka - Chelsea, PSG, M.City). 16 godina ista forma, na najvećoj mogućoj razini. Na leđima nosi i reprezentaciju (svaki put plasman, 1 četvrtfinale Eura, 1 svj.srebro) i klub (5 liga prvaka), a 2018.-e ukupno 4 nagrade za najboljeg igrača svijeta (FIFA, UEFA, France football...)
Prosle godine je dobio ovacije na Meazzi protiv Intera
Najbolji fudbaler sa nasih prostora i nikad se nece roditi bolji...
Najveći veznjak svih vremena. Bilo je sličnih igrača po formi u nekim godinama tipa Iniesta, Zidane i sl. ali trajali su samo do 32-33.e godine, Modrić ima 38 i tu je bitna razlika. Također i po broju trofeja ih je bitno nadmašio. (Modrić 5 liga prvaka, Zidane 1) Nema dalje govora, netko može preferirati nekog drugog, ali brojke i činjenice su tu.
@idesh osvojena svjetska, europska prvenstva se ne računaju?
Sve si upravu osim da ima 38 godina
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I mi kad onog nargilasa usporedjujemo s njim...nemogu ni u istu recenicu
Bilo je dobrih igrača, bilo je i majstora, bilo je ljubimaca i publike i štampe. Ali, nakon svih, doša je virtuoz baluna, koji igra po najlipšim notama nogometa. Balun mu je prijatelj, drugar i sva njegova ljubav.
Cudo niste napisali da ovo zna i nas Miralem Pjanic, samo nece da se hvali
Neki stranica za klipove pa samo i mozes virus pokupit
Shapeau!!!
Kralj veznog reda. Sve je to posljedica ličkog kozjeg mlijeka i odrastanja u siromaštvu. Luka se popeo od samog dna do vrha upornim radom. Spomenik mu treba dignut
Nikakav igrač kome je jedini cilj da se što prije riješi lopte, na bilo koji način, koju dobije u noge. U najboljem slučaju se uspije dvaput okrenuti oko sebe prije već što je se kutariše, ali sreća je čudo u životu.
Jedini veznjak u historiji koji ima više dodavana prema svom golu, već prema protivničkom.
Da li zaista vjerujes u to sto pises?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da je Bošnjak ili Srbin Jergović bi napisao knjigu o njemu.