Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato sto je Zadar Bosanski grad!!?? ako laza pjetao nelaze rep
ma DZeko je numero UNO za ovog malog sokcica
ovo je glupost...samo lazu za ovaj trasnfer a REALU nije potreban nikakav otpad u momcadi kakav je ovaj vas hrvatski smokljo......navikali ste ovog zutoglavca jos malo pa ce cijeli svijet pomislit da\'e bolji i od Messija.sto se prije pomirite sa ovom istinom da ovaj malac nije ni 20 miliona to bolje za vas ha ya..
Zajko Zeba je vec dugo u \" transfer izlogu \" medjutim izgleda da mu je u Zelji najbolje ( citaj jedino moguce ) .
Gospodi u Redakciji ovog portala : KADA CETE JEDNOM ZA SVA VREMENA STATI U KRAJ KOMENTARIMA KOJI SIRE VJERSKU , NACIONALNU MRZNJU NA OVIM PROSTORIMA ??
Jos jedna od niza izmisljotina koje se mogu procitati na ovom portalu . A vi Hrvati pokusavate biti veci Hrvati od sami Hrvata iz Hrvatske . Oni to ne vide jer ne zele da vide a ostali u Bosni i Hercegovini to mrze. Ovdje niste a tamo vas nema - jer vi ste tako izabrali . Bosanci , kada cete jednom ali za sva vremena prestati sa sovinistickom retorikom na ovom portalu ???? Moze li biti i jedna vijest na ovom portalu a da ne zavrsi sa fasistickim prepucavanjem zaracenih plemena ??
Zajko Zeba je izmislio fudbal za ovog ovdje..
ode mandžukić u bayern, ode modrić u real. ostade samo glupi kloc u p.i.z.d.i svoje n.a.n.e.
on je hrvat, a ti si turska izdrkotina.
svi igrači manje-više mjenjaju klubove, što je i normalno. jedino onaj naš kloc džeko nemiče s recarovih siceva na klupi.
United je jedina normalna opcija ...
on ako potpiješe za REOOAL ja odma ode u TotenhOOm . pa da mi engleezi pjevaju oooooo zajkooo zebaaaaa ooooo sunce ti kalOjisano kad bi ja zaigroooo ja sam za modrica izmislio fudbal kakav REOAL željooo je boljiiiii i od REOALA
ma ja pametan mali luka, suti igra fino par godina i sprema novi ugovor...a onaj nas bilmez od dzeke naso p.icku i uzima se za bred pita
ovaj patuljasti, ogavnii, ko perka lagani, neokretni, parmak od pokušaja fudbalera da završi u kraljevskom klubu. ne s.e.r.i.t.e (kockasta pogani, znate i sami da nema šanse da se to desi)
Meanwhile... Dzeko se slikaJe po birtijama i kojekakvim trecerazrednim paradama sunda.
Negativan mi komentar opstade zato sto nisam psovao, BRAVO
iz HRVATSKOG ŠPORTSKOG KLUBA ZRINJSKI do reala,sretno luka sve najbolje u kraljevskom klubu