Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
namjestena utakmica
O "novinaru" Klixa: "upisao je već treći poraz i sada je njegov tim izgubio još jedan korak u borbi za mjesto koje vodi u Ligu za prvaka BiH." Valjda ligi za opstanak!
Melem za dusu Da, izgubio je korak u borbi za prvaka BiH. Nema sta gubiti korak ako ce u ligu za opstanak. I da sve izgubi do kraja bice u toj ligi.
Da opet nije neko skanidirao i sikirao Musemića? Nemojte ljudi da mu dobacujete, osjetljiv je čovjek na povike sa tribina
http://sportsport.ba/bh_fudbal/ludi-autogol-avdije-vrsajevica/212069 ni mesi ni ronaldo to je naš VRŠO AVDO
O Mladosti moja...tako je pjevao Arsen!
Ova naša liga je namještena do bola. Mettaleghe koji je kod kuće do danas imao skor 0-3-2 u 5 odigranih utakmica, u kojima su postigli samo 2 gola, danas je zabio za 17 minuta dva gola Mladosti koja ima jednu od najjačih odbrana u ligi i prima skoro pa najmanje golova. Ta ista Mladost koja je dobila Slobodu, ta ista Mladost koja je sa Zrinjskim remizirala, ta ista Mladost koja u svakoj utakmici postigne bar po gol.
Kako je moguće da su danas jedva šut prema golu uputili?? Liga u kojoj jedan Radnik koji je slab ove sezone ima 7 kornera u prvih 20 minuta protiv Krupe koja je hit sezone. Te iste Krupe kojoj se svira bar jedan penal u svakom kolu. Te iste Krupe za koju igra Koljić koji je odigrao samo prva 4 kola a još uvijek je uz Krpića prvi strijelac lige, lik zabio 7 golova a od toga 5 iz penala.. .Ovo je jad od lige gdje se ne zna ko pije a ko plaća
Slobodno pucajte dislajkove ali naša liga je neregularna i igra se za kladare samo
PRIKAŽI ODGOVORE (6)