Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Elvir Rahimic - najbolji fudbaler BH repke svih vremena!
Zahirovic mora igrat, Rahimica ce razapet ako sam bude igro...
Slijedi jedan dobar pornic u petak :D BiH 3 - 0 Portugal
e da zaboravih da te podsjetim kako ti je prababu stevaniju prve bracni noci karo brkati turcin. sta ces.
Pa vas kapiten na svjetskom prvenstvu namjerno pravi penale rukom. ja bih se upucao istog trenutka kad bih navijao za takvu mafijasku reprezentaciju.
E moj CACO.Hajde napiši nešto iz svoje glave ne moj da prepisuješ tuđe stihove.Pa i ti si CACO postao od srba i to onih najgorih koji svoju vjeru pogaziše.Ponosim se što sam Srbin što ti nikad ne možeš reći da se ponosiš što si bošnjak.Pa vi postoite 18 godina.Dobro vam Fočak piše.
BOR corba pjeva obami; Predsedniče Obama, okreni se ka nama, pogledaj nas garavi, mi smo dobre naravi. Nas su Srbe j..., i kad nisu trebali. Mi smo se kuražili, sami k ...tražili. Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j..... Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati! Zahvalan srpski narod
sta ste napravili e mlad si da bi mogao raspravljati sa mnom u svemu ste uzivali prije rata samo da je srbin dosta toga ima da se kaze al ne moze stati na ovaj portal prema tome poklopi se trazili ste veliku srbiju napravili ste sami ovo sto i jest jad i bjedu mislili ste pobit narod gdje god nije bilo srba i sta ste napravili selendre od gradova sad ne znma sta tebi imam pricati tute si vozao dok sam bio u vojsci
Eh moj caco lahko je tebi da pišeš gluposti jer sve što vam valja napravili su vam Srbi.Pa i tu zemlju koju vi zovete bosna i Hercegovina.Kako je lepo slušati BOŽE PRAVDE pa i ne otići na evropsko.Nas su izbacili jer bi bili i u fudbalu prvaci ko u :vatrepolu odbojci a sad će mo i da budemo i u rukometu.Onda Evropa kaž dosta viš Srba i mi hoćemo koju titulu.A vi nikad ni u čemu jedino u klikerima kad to bude sport.CACO moj konju.
jel vam dosta bilo samo ste grabili nicija nije do zore gorila
rukovodeći ljudi kluba Dragan Džajić i Vladimir Cvetković doneli su odluku da treba dovoditi najjače igrače na domaćem nivou. Time bi Crvena zvezda mogla da parira najjačim evropskim timovima i da bude kandidat za evropske trofeje. Prvi jači igrači koji su dovedeni u Zvezdu su bili Borislav Cvetković i Milivoj Bračun iz Dinama, a iz niškog Radničkog došao je Dragan Stojković Piksi (leto 1986. godine).[12] Godine 1987. u Crvenu zvezdu stižu Dragiša Binić i Robert Prosinečki.[12] Dejan Savićević i Darko Pančev dolaze 1988. godine.[12] Belodedić se priključuje klubu iz rumunske Steaue 1989. godine ali pravo nastupa stiče tek u proleće 199
skubi du prosao je vas vakat SFRJ kad se haralo i vi i vasa c zvezda lahko vam je kad ste uzimali igrace iz bosne i z hrvatske hoces dokaz bar jedan
pa eto za Srbiju igra 11 pravih krstenih Srba pa ni do baraza niste dosli, a i ispod ste BiH na Fifinoj rang listi. ne bih da te vrijedjam, ali ono glup si pravo.
Ići će te vi u P.M.a ne u Poljsku.Otišli bi vi da vam igra bar jedan pravi Sbin ili Hrvat.Ti što vam igraju niti su kršteni niti imaju porjeklo.Želim vam da dobijete bar tri komada a tako će i biti.NAPRED PORTUGAL.
Super tekst na http://www.facebook.com/pages/Bosnia-EURO-2012-Play-off-against-Portugal/231046796950156#!/pages/Bosnia-EURO-2012-Play-off-against-Portugal/231046796950156 Jesmo li spremi za najvecu zurku na Balkanu? Mjesto dogadjaja: Hotel Zenica Pocetak: Petak a moze i ranije :-) Vrijeme: Sto se tice mene licno mozete ostati cijelu noc, svaki dan i noc pocevsi od Srijede do Petka :-) Pribor: Ako ima neko par Vuvuzeli dobro bi nam dosle, ponesite sta god zelite bubnjeve, radio primjenike, motocikle i ostali pribor.
ma ima da bude srecan dan i da pobjedimo, pa nemoze biti da mi se jaran zeni a da bude los dan i da izgubimo, hajmo bosno!
KO vrjeđa Fočaka:Sjetite se vi Ja sam jedan jedini.Istina boli a sjećam se vaše majke.