Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prenos, ha ha ha. A kada treba prenositi \"prave\" utakmice, kvalifikacione,evropske derbije tada nema ni p od prenosa. Ovu utakmicu iz protesta gledam na interenetu.
eh da je Misimovica vise kao sto je on covjek pa bosanac pa profesionalac covjek koji voli svoju zemlju i svoj narod i ponosim se snjim.
Respect Miske,eto vam ljudi dokaz da je miske pravi zmaj
Igramo kod kuce naravno 2-0 za nas :))
Dobro je za Poljake neće igrati jedan od dvojice braće, većina generala vojske i još puno drugih visokih dužnosnika.
Zabit će ga Džeko preko televizije :D
Antaliyi? Vidimo se u augustu...
majmune, ovo je neoficijalni termin i ne mozes tek tako zvati igrace iz \"prve postave\". I u poljskoj igraju samo njihovi domaci igraci, takav dogovor. I sljedeci put ne komentarisi, ako nemas pojma o cemu se radi. Bolje sutit.
Gubimo 4-1 večeras. KO JE DOŠAO NA IDEJU DA NAPRAVI OVAKAV SASTAV ?!
je pakas obicni,ne bi ni on igrao,nego ne bi li se nametnuo treneru da ga vrate u prvih 11 kloc,gori od dzeke a ovo mi je posebno drago gledati jer pratim premier ligu,ma koliklo bila losa i korumpirana,nasa je bice bolje abd
ali veceras stavlljam kucu i imanje na poljsku i to hendikep BWIN Poljska HC 0 - 1 3,20
Idemo da se obrukamo