Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo bolan labudovi,da nam nije bilo Misketa nigdje mi dogurali nebi. Zato zacepite gubice.Ciro treba dati ostavku i moliti Kodru da se vrati,jer je Ciro svoje odradio. Nema pojma o savremenom fudbalu i formacijama. Nama treba mladji trener i to je jedini nacin da nesto napravimo. A ovi sto pricaju da je bilo vrijedjanja na nacionalnoj osnovi, mozda i jeste.ali samo od cire, od igraca sigurno nije. Zato ciro kupi prce i haj zdravo pusti momke pravom treneru pa ces vidjet kako se igra.. Jedan je Miske....
@ dr pA izmedju svoga i bosnjackog g.ovneta, sto slikovito opisuje obe drzave, ja biram ono nase doktore, srpsko :) a, tebi zelim svu srecu, nema veze, meni su svi Srbi braca, gdje god zive i kako god da se osjecaju.
Sarajlija, ja te podržavam a ti tako.
bendasru koliko nas srbijanci vole prodase kosovo i republiku srpsku ce jos malo pa ces se kajati svojih glupih rijeci.. ZIVJELA BOSNA I HERCEGOVINA SVIH NARODA
Misimovic mozda nece igrati protiv Nirnberga, ali nema sanse da je povredjen. Prava istina je da mu je Ciro na treningu jebao majku srpsku sto se ne zalaze dovoljno, a i neki igraci BiH su ga napali poslije utakmice u Portugalu, i to na nacionalnoj osnovi!!!
@ dr pa imenom skote, kao i bilo gdje u svijetu :)
@ dr pa imenom skote, kao i bilo gdje u svijetu :)
Bendasru kako te u srbiji zovu konju jedan...???
miske ti si naša himna,zakletva,sve vas volim,a ti si poseban,pravi patriota nasljednik barbarezov
@ dr alo levatino ko je tebi sta rekao, gluperdo primitivna. A sta je Bosnjak u Njemackoj konju nego Bosnjak idiote, sta je Hrvat u BiH i Srbin u BiH, nego ono sto su ti i otac i majka stoko, kao sto si i ti Bosnjak zivio u Srbiji, Kini ili gdje god trulezhu tupavi. A za Misimovica, pa kao da je to tajna da su u BiH isto uradili Ibrahimovicu, trazili mafijasi pare da igra za reprezentaciju. I ne s.erite mi sa svojim vrhbosanskim teorijama o chistoti, levatine. A zasto da ne ne koristim SA-X, pa Bosna je i moja drzava, jos uvijek, zar ne multietnicni imbecilu.
Duša me moja boli,bolesna sam zbog nepovoljnog rezultata,samo znam da je MISIMOVIĆ igrao da bi se plasirali.Misimoviću igraj,mani se tih jadnih priča.Za našu ljubav svi te volimo,nemožeš ni zamisliti koliko nam značiš,samo nastavi kao što si do sada.:
Lord of D\'Ri... KO TI JE TAJ GLAVATI DODIK ,TO ONAJ STO TI MAMU CINCIPR PA JE TAKO RETARDIRANOG SINA DOBIO
ako je isto neregularno bilo s Misketom, onda je to Cirin odnos prema njemu, kao i prema ostalim igracima. A to da nece istrcati na teren protiv Nurnberga, tek cu povjerovat kad ga ne budem vidio na terenu u subotu.
E moj bendasru glupi majmune sta ti trazis na ovoj stranici ..? Nego idi na neki srbijanski portal seljacino jedna..Covjek kad se rodi u KIni on je Kinez..A ti stoko jedna kako te u srbiji zovu srbijanac?? ..Na zalost tvoju ne zovu te tako vec bosanac.U tome sam se uvjerijo licno...Za tvoju informaciju i ja sam pravoslavac ali bosanac konjino jedna .
ne daj se miske gigante! brzo nam ozdravi!