Povreda koljena
0

Misimović propušta susret protiv Nurnberga

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Nakon sezone provedene u Nürnbergu, koju je začinio s deset pogodaka i tri asistencije, veznjak BiH nogometne reprezentacije Zvjezdan Misimović napustio je klub i u transferu vrijednom četiri miliona eura stigao u Wolfsburg.

Ondje je, u svojoj prvoj sezoni, postigao sedam golova i čak dvadeset asistencija čime je pomogao klubu da osvoji naslov njemačkih nogometnih prvaka. Utakmica 13. kola Bundeslige sučelit će Wolfsburg s Nürnbergom, no 27-godišnji Misimović u njoj, zbog povrede koljena, neće sudjelovati.

"Još uvijek pozorno pratim što se ondje dešava. U ovom trenutku im ne ide najbolje, no oni su i dalje u mom srcu", veli Misimović, čiji izostanak s terena u toj utakmici trener Nürnberga Michael Oenning s radošću dočekuje:

"Još kod nas je bio sjajan nogometaš, u Wolfsburgu je dodatno napredovao. Wolfsburg ima jaku momčad i svakako je prednost njihovih suparnika Misimovićev izostanak."

Nakon dvanaest odigranih utakmica Nürnberg zauzima 16. mjesto tabele osamnaest klubova s devet osvojenih bodova. Petoplasirani Wolfsburg sakupio ih je 21.