Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretno miške u galati! priusti braci turcima malo lijepog i atraktivnog fudbala, onako kako samo ti znas...zivio nam sto godina i makar deset jos tresao mreze nasih protivnika. vidimo se na kosevu abd... :D!
Brate Srbine, osveti nas, a i svoje kolege iz reprezentacije što su našim precima nametnuli tuđu vjeru.
veze nemaš, galata nikad nije bila prvak evrope, obrazuj se, pročitaj nešto, pa pametuj glupsone jedan
Miske i njegova kozna jaknica hehehe, e nek ti je sretno Miske !:)
Stvarno je šteta da nije otišao u Italiju, Španiju ili na otok, ali bitno je da se pomakao iz jako loše sredine koja je trnutno u Wolsburgu. Neka je otišao od Henesa i onog glupog engleskog trenera koji će upropastiti Wolsburg. Sretno Miske, za tebe će se otimati veliki klubovi za sezonu ili dvije.
Ekrem Jevrić is back :D
DOJAVE, INFA.... pošaljite TXT SWAN na broj 091 810 700. cijena 2KM.
Dzekina plata u Wolfsburgu je 5 miliona EUR, ako je Miske sad potpisao za 3 miliona EUR, pa kolika mu je plata bila u Wolfsburgu? 300 hiljada EUR? Ocigledno da oni iz Wolfsburga izrabljuju dobro igrace. Dzeko je napravio veliku gresku sto je s njima potpisao novi ugovor. Sad bi vec bio slobodan, za dvije godine na drugom mjestu bi vec nadoknadio razliku u platama. Za tri bi bio u debelom plusu. Svakako da treba ultimativno traziti jos vecu platu. Recimo 6,5 miliona EUR godisnje, plus bonusi i svakako da treba angazovati agenta Ibre Zlatana, Mino Raiolu. Tip zna kako treba opaudriciti fudbalske robovlasnike.
Ah dobro, to su njegovi dometi, vise ne moze dok god ne bude puno brzi nego je danas. Zeznuo ga je ocigledno Wolfsburg, kao sto ce i Dzeku.
Sretno Miske, propade nam Dzeko, nece mu imati ko dodati loptu
BRAVO MISKE!!!! MISKE KAPITEN...........ARKADASH MSIKE:))
Odakle ti da će Džeko u januaru u Real? I kako ne znaš naštimati ćirilicu na kompjuteru?
Miske ljubavi moja =)) Jos treba da se vratis islamu i potpun si covjek 8-)
HAHA, ČUJ SERBISTAN, HAHA.
sretno!