Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miske se iz ''poštovanja'' vraća da pomogne bivšem klubu i za par mjeseci uzet će milion dolara!?! Extra!
Ja bi za te pare pustio da me yebe cijeli stadion...
Pa jako puno poštuje onog Franklina na novčanici od 100$, inače je njihov strastveni kolekcionar ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
hoce da im pomogne da izgube milon dolara za 4 mjeseca
Legenda Miske, uvijek mi je bio najdrazi igrac
jao ovih nasih bogalja malo peMzija malo igraju daj ba odlucite se vec jednom.
E jest ih ispostovo za milion svaka mu cast ......
hahahha pa oprostio se drži do riječi, koja gnjida.
Sretno kralju casno si igrao za BiH i posteno si se oprostio ostavio da se stvara jedna mladja BiH da je covjek htio davno bi se odrekao BiH drzavljanstva (HAssan SAlihamidzic) radi nekih drugih klubova. a da mi je vidjeti tog covjeka ko nebi uzeo jos koji milion ako moze... a da se slucajno vratio u repku ako bi slucajno sta pogrijesio to bi bilo u nasem slucaju kao da nikad nije valjao nista nije dobro ucinio za repku... ovako Sve najbolje Miske...
Jedan je miske...
Ciro na aparatima
ahhh meni je bilo sumnjivo zasto se tako rano povukao, a ono kinezi mu nisu ponudili ugovor a od repke se oprostio da bi mogao ganjati njemacke papire... :) U svakom slucaju, hvala ti za sve.. ali sad su neke stvari jasnije :)
Njemački državljanin da ganja njemačke papire?? How funny is that :) Covjek rodjen gore, djeca mu njemački državljani, žena isto...šta on ima ganjati??
Hajde miske prvo u zenicu pa poslije 12. Idi u kinu
Sad ih dobro operi Miske...
zar nije i Muslimovic tamo?