Na pomolu nova ponuda
0
Misimović oduševio trenera Arsenala
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino sjednu za sto menadzeri Reala Arsenala i Wolsburga. Miske u Arsenal , Rafael van der Vaart u Wolsburg a Cesc Fàbregas u Real i svi zadovljni ;-) Samo kako da im ovo predlozimo ?
jesi pipo, navjeca kobila na svjetu
idi jarane samo u englesku ili spaniju
20 miliona funti + Rosicky + Bendtner za Dzeko + Misimovic Sve ce biti objavljeno u sijecnju.
tacno me ovo ljuti,cuj 6 miliona,ojjjjjj kolko li je samo platio onog bentnera,pa mu ne vrijedi nista,mozda da sa njim poredi Dzeku,daj arsene ohladi majke ti,to su ipak dijamanti nije cincina zica:))))))))
Ovo samo pokazuje kako je fudbalski imidz nase zemlje jadan, nadam se da ce svijet vidjeti kakvi smo kada oderemo Portugal. Miske je vrijedan 60 miliona funti! Cuj 6! Nego oni kontaju, on je iz BiH, gdje cemo njemu dati tolike pare?!? Polako, neka daju ove smijesne ponude, pa nisu ni njemci budale. Ni Dzeko ni Miske, ni Ibi ne mogu ici ispod 30 miliona eura i tacka.
no_name haveru, Vratnik - Vrbanjuša i jeste originalni sarajevski derbi kantičari, pitari, to su gradski šminkeri ;)
hahaha,upravo tako samo Muratovica moze dobit za taj kes,a mozda i Supica mu dadnemo ako bude dobar
Veliki je trener Arsen Wenger ali je stvarno smijesan ako misli da ce Wolfsbur pustiti Misketa za pisljivih 6 Miliona Funti, Miske vrijedi minimalno duplo vise al eto.
imam pouzdane informacije da je takodjer njegovom igrom odusevljen Braco i FK Vrbanjusa.....Braco je rekao za jedan dnevni list :\"radimo na tome da dovedemo Misimovica.pregovori teku u dobrom pravcu.sto se tice placanja, bitno je da Miske igra dobro a za to ce itekako biti nagradjen.da li ce to biti u parama ili porcija cevapa ili kilo jabuka, to je u ovom trenutku nebitno\"....nadamo se da cemo od iduce sezone imati priliku gledati Misimovica u najljucim sarajevskim derbijima izmedju Vrbanjuse i Vratnika
Pipo pa ti tek sad skontao
Ja sam kreten zivi
malo 6 mil.
Dali vi znate samnapisati clanak ili samo znate uraditi copy-past sa Index-hr ako vec uzimate tudje clanke onda makar malo to korigujte da nebude u rijec isti clanak....novinarstvo 0 plagijat 10 http://www.index.hr/sport/clanak/barcelona-kupuje-rooneyja-u-najskupljem-transferu-ikad-city-zeli-dzeku-a-wenger-misimovica/458987.aspx
Iako je Arsenal moj favorit, 6 miliona je zaista presmiješna cifra naspram onih koje se olako daju za igrače koji nisu ni do koljena Misketu.