Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj 3 komada vedad uvalio za sada hahahaa
nama katolicima je bitno da igraju dobro i Džeko i Miske...
gdje je moj komentar ba
Svaka čast Misimoviću,on je gigant i od čovjeka i od igrača,za Srbiju me baš zabole,vi ste budale što vas uvijek navlače da raspravljate o tome,samo ignorišite,imaju forumi za to komentarisanje,ja znam da Miske plješće svojoj publici i uvijek daje sve od sebe kada igra za reprezentaciju a nikad neću ni ja a vjerujem ni svi naši navijači zaboravit golove na Mestalji i u Norveškoj kad je dokazao da je fudbalska veličina i taman i kad bi prestao da igra za reprezentaciju(nedaj bože) iz bilo kakvih razloga,Miske hvala ti...
Bayern dobio u Hamburgu - al po guzici :D http://www.bundesliga-vijesti.com/video-golovi/218-7kolo-hamburg-bayern-10-video-highlights.html BUNDESLIGA-VIJESTI . KOM :D
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh rokaj bosno!
evo i spaha ga zabio
Bravo ZMAJEVI samo derite,a mi gradjani ove zemlje cemo ODERATI ove domace izdajnike i SELJACINE.
Svaka cast majstori! Samo tako nastavite...sve najbolje!
@musliman ne seri pravoslavac, majke ti. moze li makar kod sporta bez politike, glupani?
MISIMOVIC je jedini SRBIN koga muslimani vole...
za zemu dzeko dobio zuti radi loseg faula,bravo dijamanti
rašo marš na svoje dodikkrmaste forume gdje se širi mržnja i ostalo jer je ovdje za tebe previše dobra stranica da nemaš šta tražiti sa svojim komentarima idi gledaj srbiju pređi granicu i gledaj pa vidi jeli to dobro i jesi li ti srbin.
@Rašo miske je se odlucio za BIH u to vrjeme kad je vec igrao konstantno u bundesligi. nije sjedio na klupi. a bundesliga je ipak jedna od najboljih liga u evrope. i ako je on igrao u bohumu ili nurnbergu, uvijek je dobro igrao. nije ga magath bezveze donio u wolfsburg. znaci on je morao samo mali pricekati da ga pozove srpska repka. znaci to jeste pitanje. dali on voli ili ne voli. kad bi on igrao u nekoj banana ligi poput premijer lige, ili jelen lige, koga nikoga ne zanima, onda bi se on takticki(zbog licnih interesa) odlucio.
uuhh@ Na utakmici protiv Francuza Subotić uopšte nije igrao i nije istina da se ne forsira.A što se tiče napada nije loš mada može i bolje.Kad igraju protiv nas ekipe posebno motre Žigića zbog svoje visine, a on protiv francuza izbori penal.