Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek fino objasnio, a onaj Dino slino daje izjave u rangu forumaša na ss.ba.
Dino slino obicni pitar..
Cista provokacija od strane malih plavih strumfova, i dino je dobro odgovorio spustite se malo na zemlju!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vidi se ko je gospodin i kako se to na lijep nacin s.... a ne poletis seljacki i mahalskim komentarom obezvrijedis i klub i funkciju koju obavljas
Papci bili i ostali 😉
kakav bi tek mangup ispao da ponudi 400.001€
Sta pricati Dalje...Dino Selimovic....Opcina Goražde...selo Prolazi ! Sve je jasno o toj osobi !
jooooj kakav će haos bit kad ga prodate nakom poljskom klubu za 200k a mi nudili duplo....
PRESO JE I PELAK PA STA??? DINO PAPAK PRAVI ODMA ONO PROVOKACIJA..PLATI VODU..JAO KO NJIMA KLUB VODI...JEL PROVOKAVIJA KAD OJEVAS MALI 0PLAVI NA PROSLAVI..???? KOLIKO SE MRZI NAJTROFEJNIJI KLUB FK ZELJEZNICAR!!!!
Promjeniti dilera pod hitno
Poštovani, Ako biste mogli odvojiti minutu vašeg dragocijenog vremena te ispuniti ovu kratku anketu, bio bih vam mnogo zahvalan. Hvala unaprijed! http://goo.gl/forms/46fnykulK6
Ptetican pokusaj da se preko nas medijski eksponiraju. Po hiljaditi put. Provjerite za koliko je otisao Gojko cimirot i zbog toga Duljevic kosta 2 miliona eura sada a na ljeto 4 miliona. Ko sunja u procjenu Jesica neka provjeri za koliko su otisli iz partizana kezaman i jovetic a on ih je napravio.
bice duljevic odlican tandem sa medunjaninom.. AHAHAHAHA SALIM SE, OSTAJE ON S NAMA PITARIMA, MISKE MU JE BOLJI
Žalosno je da bilo koji navijač podržava ove politikantske izjave obje strane. Teren je mjerilo a plavi kaskaju 12 bodova a bordo 6 od Slobode. Najviše će profitirati zrinjski i listica koji prvo kolo nastavka mogu otpisati obje ekipe iz borbe za titulu odnosno LE kroz prvenstvo. Kup isvaja samo jedan.
Relacije FK Gorica vs FK Rudar Han -Bila..😉
Ovo je cista provokacija od strane malenih strumfova , neki dan clanak bi da je duljevicu vrijednost 1,5mil i ONDA PAMETNI MULALIC SALJE 400k HHAHAHAHAHA KAKO STE JADNI
@andres_iniesta_2 Duljević na tržištu vrijedi 1.500.000 eura, dok je na drugom mjestu njegov saigrač Samir Radovac, čija se vrijednost procjenjuje na 1.100.000 eura. Među najskupljih pet igrača Premijer lige BiH su još trojica nogometaša Bordo ekipe, a to su Matej Delač, Leon Benko i Krste Velkoski, koji vrijede po 1.000.000 eura.
http://www.transfermarkt.ba/haris-duljevic/profil/spieler/184473
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Šiljak onakve kao Dino od spajalica pravi :)
kurve rata
Ništa bolje mi nije popravilo dan od ove vijesti. od 98 i Zubanovića. hvala vam
barselona stavila na blok Fk zeljeznicar :) da im ne posaljete ponudu za messia. LP i prijatan mudojed
Cuj siljak