Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hah u ovakvoj formi u kojoj igra zadnih 4 mjeseca ne bi mogo u Obarsku otici.
Koji amateri, FC Barceloni su zabranjeni transferi u 2015, pitam se cemu ovo sve..neka aprilska, ili hajmo opet glupe Bosance zaj..., ja novinarstva i g...na
Oni mogu kupiti igrace, samo ih nemogu koristiti ove godine. Znaci mogli bi ga kupiti i posuditi, i onda u Januaru koristiti.
Odlicno onda http://www1.skysports.com/football/news/11095/9717825/barcelona-can-buy-new-players-this-summer-say-fifa
najbolji fudbaler sto se tice repke ubjedljivo :)
Pjanic bi mogao biti profesionalni grijac klupe 3. postave FCB xaxaxaxaxaxaa
Na zalost, on nikada nece biti poslovodja.
novinari,navijaci i bivsi igraci stalno stvaraju krivu sliku nasih igraca..kao stalno ih neko trazi a oni sjede na klupi ili ulaze sa klupe.sta ce pjanic raditi u barsi?
daj ne meljite i ne lazite narod vise.Volim Bosnu volim Miralema al najvise volim istinu i pravdu,a istina je da Pjana ima talenat al nije to sve ne sjecam se kad je za Repku sjajnu partiju pruzio ,i ako cemo pravedno 1 april je juce bio zakasnili ste sa salom.....cuj Barcelona hahaha....
Pjanić je meni na spisku igrača koje bih rado obrijao. ;)
Informacija uopšte nije tačna. Barcelona se raspituje za Tinu Slinu Sušića. To je inace tip zbog kojeg smo zijanili u Brazilu, tipa koji nije vidio kvalifikacija ali nije moglo bez njega u Brazilu. Amidza sredio. Znaci ispravna informacija je da se Barcelona bori s Interom ko će prije potpisat Slinu.
Neki dan Dzeko u Barcu,danas Mire,sljedece sedmice ode Plavooki bombarder :)
ja samo cekam da napisu da SUSIC ide u barcelonu.....
Mlada zvijezda, frajer ima 25 godina
Trebaju oni još pure jest'
Pjanic izvikan..cackalica obicna..u repki pogotovo..!
PJANIC UMRO A JOS NE ZNA,JA NISAM VIDIO NEUHRANJENIJEG FUDBALERA ZATO VALJDA NAKO I PADA PO TERENU.
To je nas princ
zar ne igra on vec u barsi ?
Jeah, Mali prinče. Sretno kako god.
Pa Barci dugo nedostaje jedan ovakav igrač koji svaku loptu vraća nazad zadnjoj liniji, dosta je bilo Xavija i njegovih kreativnih pasova prema naprijed! Nova pozicija u fudbalu: retriver, a usput se razvijaju i stoperi, primjer Spahića koji je uz pomoć Pjanića postao glavni kreativac u timu.
cuj RETRIVER,jes da je od tebe al ja nista gluplje nisam cuo.CUJ DA VRACA LOPTU UNAZAD DA SE RAZVIJAJU STOPERI.haj procitaj jos jednom sta si napiso pa let kroz prozor.ti znaci neces da gledas fudbal s puno golova i napadacki fudbal nego MURINJOV GRAS I TALIJANSKI KATENACO
@astana1111111 Značenje riječi "Sarkazam"!? Jesi učio u školi? Uči se u osnovnoj! Nisi?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)