Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije Pjanke' svjestan da kod nasih medija ide politika copy paste...
brate copy, translate pa opet copy pa tek slijedi paste ;)
ja kolko se sjecam nisi ti to izjavio za medije u BiH nego za talijanske ,odma poslije tekme a to sto glupi talijani nisu skontali sta si htio da kazes to je druga stvar, nisu talijani prevodili izjavu od BiH medija nego BiH mediji od talijana.
Potpisujem!
http://q.gs/4YvzK
Jel ovo onaj barsa,real,inter..a nije,to je onaj drugi haha
Pa dajte nam ime tog novinara koji je prvi objavio text da je pjanketu drago sto je izgubila Roma.Vjerovatno neki govnar sa kltorisa il sport centra.Inace mu se na*** mame nesposobne.
To ti najtezi poraz jel ? A nista Portugal u barazu ili Francuska u Parizu ? Napolje iz reprezentacije, idi za parama klosaru jedan !
Majstor je momak ...evo kako se provodio po tuzli : http://q.gs/4YvzK
Pošteno si čestitao i to je drugarski. Talijanski navijači kao i naši. Šta te briga igraj, štekuj lovu, voli svoju zemlju i da da Bog da se oženiš, pa te ublehe neće sekirati.
Unistit ce karijeru ovakvoj igracini!
Ma de boli te briga ti znas sta si mislio,a navijace ces ti pridobit prvim golom i sjajnim igrama.
Ocito da je Pjanic dobio upute kako da se izmiri sa navijacima pa je najbolje svaliti krivicu na novinare.Ali sigurno je da novinari uvijek napisu clanak kako njima vise odgovara.