Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kao navijac Sarajeva ne znam sta vise mogu ocekivati. Sarajevo ili igra kao gigant bez konkurenta ili kao klub u opstanak zoni. Jedno ili drugo. Prema tome,.nebi me iznenadilo da dobijemo 3-0 ili popusimo sa istim rezultatom.
Pa dolazi Sloboda, logično!
Stručnjak iz Mijanmara
u mijanmaru
Vama je Husref,što je nama Amar,znači Tito i partija i želim gospodinu Musemiću sva tri boda protiv bivšeg kluba!
...Amaw rastura u Kataru...izgubio samo 7:0 u proslom kolu...
Hajd nek se ponovi sampionska tekma.. Nek bude 3-1 :D
Ikande jbt ima noge od papira ne noze dvije utakmice sastaviti
...sta onda reci za Riberyja ili Balea koji su placeni desetine miliona...???
suti Ovaj ce ti zabranit bolan da komentarises :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Izgleda mi u ovoj kosuljici kao clan neke dalmatinske klape ...
...hahahahhahahaha...jest isto neki tamburas...:D
Sloboda do groba....
Ako ne mozete pobijediti Slobodu, u kojoj su jedan vremesni Zeba i jedna motka Ahmetovic glavni igraci onda nista za titule..
Ovaj Ikande ispade prevara , zna igrat al ne moze igrat poluvrjeme bez povrede , moramo se pomiri sa tim da smo katastrofalan prelazni rok imali da smo prodali dva igraca koji su bili core veznog reda a nismo ih zamjenili . Ja mislim da Jesic zna sa radi i da treba njemu pustit da dovede ko mu treba i ponavljam Sarajevo mora pocet kupovat igrace koji bas odskacu kvalietom , ne moze se nadomjestiti slobodnim igracima nista . I naravno forsirat akademiju .Glupost sa golmanom nas je dosad kostalo makar 9 bodova.
Dok je lopova u klubu nista od toga. Ibrakovic i kompanija dovode samo one od kojih mogu uzmati pola para.
...Islamovicu jesam li ja tebi vec rekao da ne komentarises sportske vijesti,glup si ko ***...idi komentarisi vijesti iz rubrike lifestyle,nije ovo za tebe...taj Ikande je najbolji igrac koji je ikad dosao da igra u nasoj banana ligi,ali ti to ne mozes znati jer nisi gledao ni jednu utakmicu...i Ribery i Bale su non stop povrijedjeni ali to ne znaci da su prevare...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sloboda će doći i trebala bi otići ali bez bodova (možda se i desi). Ako je mjerilo što je Sarajevo izgubilo od Travnika i Mladosti onda to nije nikakvo mjerilo. Bodovi su dati i Travniku i Mladosti,a ko i zašto to radi treba pitati upravu kluba koja već u ovom dijelu srkleti brojne navijače sa iznenađujućim rezultatima. Da li je cilj Kup ili postoji nekakva druga računica za proljetni dio to samo oni znaju. Pun mi je kufer i Premijer lige i FK Sarajevo jer utrpati Slaviji onako usput 4 komada,a onda izgubiti od Mladosti (na otvorenju stadiona) treba biti filozof i shvatiti. Ista priča je i sa Travnikom koji je se bukvalno pati sa statusom Premijerligaša,a pobijedi Sarajevo interesantno kao i Mladost sa 1 golom razlike (umro Elvedin Varupa).
Uzalud vam trud svirači... Kad se pravi vještački klub, obično od materijala zafale muda.
Sloboda dolazi,valja vracati bodove za zadnju pobjedu na Koševu prošle sezone,trebalo za titulu,a Horde ljute.Bice svega na Cirkus lavoru u nedelju
22.04.15. FK Željezničar - FK Sloboda 1:1
Ruzne kosulje braco draga. Dino mijenjaj stilistu ili sklopi ugovor sa pijacom na Otoci.