Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
do 2018 ko ziv ko mrtav..nama ne treba neko ko prica o buducnosti..treba nam neko ko ce gledati sadasnjost i peto mjesto u grupi..pokusati svim silama uhvatiti euro..jer francuska je blizu a bilo bi 30k bosanaca po utakmici!
Ne seri... da su tako se recimo grci ponašali nikada ne bi osvojli Euro u Portugalu protiv Portugala sa jednim Figo, Ronaldom, Decom i ostalim. Oto Rehagl je istu priču imao... došao da pravi repku A NE SENZACIJU. Prve kvalifikacije iskoristio za sklapanje tima... a već slijedeće se izdigao na tron evrope. 9 godina tamo ostao i postavio rekorde koje zadugo niko neće stići s Helenima.
Ne mere...nije musliman :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mislim da je ovo korektna izjava. I nama odgovara saradnja na duze staze. Nemogu nekoga ozbiljno shvatiti ko "garantuje" da ce nas odvesti na Evropsko. Ali to ne znaci da i to ovaj nece pokusati, naprotiv to bi mu bio ogroman plus u karijeri
Cuj kontaktirao ga savez manjeg entiteta! Hahaha Da ga mozda ne traze da im bude trener selekcije protiv Partizana? Jarane, kad te FSBiH (oni koji odlucuju o poziciji selektora za BOSNU) bude kontaktiro tek onda se javno oglasi. Ovako si smijesan dibidus. Cuj savez manjeg entiteta. HahgahHa
Nemam nista ni protiv drugih trenera koji znaju i hoce svojski da naprave posao ,ali treba prednost poznatijim i iskusnijim ljudima.
Vaha,nemojte gledati na lovu,nama treba vrlo malo da bi dosli do uspjeha a Vi to mozete.Pozz
Nije ni ovaj krelac los
Jedno se logicno pitanje namece. Zasto rajevac nije u konkurenciji za selektora Srbije?
Fakat!!
KLIX, Ne bi bilo lose da proguglate sto vise podataka o svakom kandidatu tako da steknemo sto objektivniju slikubo svakome. Na Youtube nalazimo i ovo: https://m.youtube.com/watch?v=uVXdQYXM5tk - zanima nas nacin navkoji covjek govori, jer into pokazuje koliko je sposoban da se obrati i igracima i navijacima i objasni svoje zamisli.
Hvala KLIX-u na zanimljivome tekstu. Posteno Milovane! Dobar nacin predstavljanja nama koji Vas ne poznajemo dovoljno. Hvala na iskazanom optimizmu i zelji da vodite reprezentaciju BiH. Zelja vecine nas je Vahid Halilhodzic, ali nam je sada drago da ste i Vi u konkurenciji.
Nema od Halilhodzica nista. Covjeku je na prvom mjestu ono sto NS BiH nema dovoljno, a to je novac. S druge strane i da novac ne igra nikakvu ulogu tesko da ce neko ozbiljan preuzeti reprezentaciju koja za plasman treba sve pobjede do kraja kvalifikacija, ili u najboljem slucaju pet pobjeda i jednu nerijesenu utakmicu. Na kraju ce izbor spasti na Amara Osima kako bi mogli pricati da ga je tata/babo postavio na selektorsku poziciju. :)
Nećeš!
Kakav crni Milovan
Ali ajmo mi prvo malo o bližoj budučnosti ! Mi treba prvo sada da se izvučemo,malo se pokrenemo i plasiramo se,nadamo se aBd na Euro.A o tome je još rano pričati.Prvo se fokusirati na ovu situaciju
Bice zanimljivo,Vaha je moj izbor,za Rajevca ne znam.Impresivna biografija,vidjecemo kako ce se zavrsiti.
Milovane neka te ziv bio. Sta ces nam ti, dosta nam je neznalica. Ostaji gdje jesi, sjedi i uzivaj, a mi cemo se nekako snaci i bez tebe.
Nije od neznalica znaš li šta je samo uradio sa reprezentacijom Gane??
Daj nam malo vise detalja o Gani i Rajevcu. Moze?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Milo, milo, Milovane..imaš kuću nemaš dom, Milo, Milo, Milovane hočeš-nečeš, ti si grom, grom Uzeti ćemo drugo mjesto u Grupi, al' odozada.. Jedan je Segej Barbarez, i jedini on zaslužuje da vodi bh reprezentaciju! Nikakvi plaćenici i luzeri tipa Vlaha 'Alil'odžić ne dolaze u obzir
Sergej ima sve mije simpatije, samo ne znam kakve referanse ima kao trener. To je problem.
Predlazem da vas strucnjake okupimo na jednom mjestu, ako je zetra mala ima Kosevo pa da izaberete jednog od vas eksperata sa desetak zamjenika, sasvim sam siguran da ce te uspjeti reprezentaciju odvesti do evropskog i svjetskog prvenstva! Strucnjaci...drugaciji fudbal se igra u africi, australiji, evropi....to je osnovno sto znam..ovaj lik....necu komentarisati njemu svaka cast ali bih ga zadrzao u vojvodini...plakacete vi za susicem....za nekog bolje za nekog klasu trenera treba izdvojiti para...ali ako se izdvoji puno para nema tala za portire u savezu i strucnjake....zato.... i da boli me neka stvar za minuse koje ce mi strucnjaci udarati!
ne valja nam srbin. covjek ima rezultate i nije los. koja smo mi bagra. vaha ce odustat i sta onda. ali lik se zove milovan i to je lose. a to sto nas je vodio tudjmanovac nikom nije smetalo. ja mislim da je ovdje rijec o fudbalu a ne religiji i naciji.
A kako si ti zaključio da nam ne valja zato što je Srb? Pa spominjali su se kao kandidati i Trapattoni, pa Magath, i raja baš nije oduševljena (kao ni Savez) da stranac vodi reprezentaciju. Imamo dovoljno svojih stručnih ljudi, ne trebaju nam ovi sa strane. Nema to veze iz koje su zemlje.
procitaj BA komentare pa ces vidjet odakle sam zakljucio da nam ne valja srbin. A mislim da bi stranac bio najbolje rjesenje (poslije Vahe). Znam ja da imamo mi svoje ljude al treba dovest nekog sa iskustvom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)