Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako rezultat nije bitan, zašto uzimaš platu?
Platu uzima da nebe neko drugi.
Nije bitan u ovom takmičenju!
Vec se predao selektor hahahahahahhahahaha
Na osnovu rezultata iz Lige Nacija kojeg je istvario Petev, ovaj ima priliku za baraž i za šuplju, a rezultati mu nisu važni :)
ćuj nije bitan rezultat jooo podjeli ovo viśe i zavrśite poso..kad ga 95 te niste zavrśili śta nam rade u 100 pm viśe ba
Ovo što je rekao rezultat nije bitan mislio je na uigravanje novih mladih igrača ionako je realno da smo najslabiji u grupi ali bitno je da se uigramo za kvalifikacije za Sp.
Nadamo se samo da ti neces biti selektor u tim utakmicama.ODLAZI
Ako izgubimo ovu sad prvu protiv Ukrajine. Neću da te vidim tu više poruka navijača kojima je rezultat bitan.
Ovaj je lud totalno...
Cuj rezultat nije nitan, a radi se o takmicenju. Kakav pogresan pristup
Nita, nita
Pa bolan ne bio... Je li cilj da navijači dolaze radi drugih selekcija ili da očekuju nešto od naših igrača? Totalno je ubijen kult Zmajeva, stranci prave youtube epizode o spektakularnom padu bh. reprezentacije. Toliko o ovoj temi.
Ovaj vec prica o porazu 😂
Konakovicu Dino prodali ste sve
Rezultat iz open nije jos finiš
Slabo, nije to tako rečeno! Tanak humor jarane, aka, slab si!
Kako si ti ublehasu dosao rezultati i nije bitan, izgubilo smo sve sto smo mogli.Zijan ti je od Ukraine u martu ali se zlicinci nece smiriti dok ne sahrane bh fudbal ali zbog bosnjackih podanika kojima je bitno samo da ne puca na dobrom ste putu.
Pa stvar je sljedeća: treba ispasti u B ligu. Već dva puta je izboren baraž za EP pobjedom u B ligi, dok opstanak u A ligi nema neku korist.
Trener jedna od najvecih prevara, ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji ga podrzavaju
Bitno je učestvovati 😂
Atraktivno cemo biti demolirani svaku utakmicu
Kakva izjava pa novinari sta radite,smijete li postaviti pitanje..ovo da je izjavio trener Srbije lincovali bi ga