Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
biće sarajvo ope šampijon...... Mi smo divovi..... cjeli svjet je naš
.....haj nju mi prosi sarajevski kadija aman aman kadija haj on je prosi a ona se ponosi.....
Poceli se igraci FKS ponasati kao manekeni, i eto odmah malo po glavi..ovo je i trebalo..i dalje imaju bolje sanse za prolaz, a ako ne prodju, onda odbiti bagri od plate, odnosno uzeti im cijelu do kraja sezone i eto.. Naprijed Saraj'vo
Jesu stigli avioni?
bas si mi ti krv pio u zadnjih 10 dana.
vakat je da ih dobijemo
iako navijam za Želju navijao sam za vas iako je Borac imao bolje šanse elem sretno sutra pa nek pobijedi bolji... pola mi je raje osijedio od prošle srijede ako sada izgubite moracu po bolnicama hodati banane nosat ;)
i ja cu druze uvijek navijati za zelju kad igra protiv ovih fasistickih klubova.posebno ovih iz kamenjara skutorcica.
realno onog bandovica treba nogom nabit, puno puta je zasro pravo!