Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naporna su ova talentovana djeca,lagano je bit messi do 15,16 godine,kasnije ti neko slomi kuk i krenes se lagano drogirat :D
El Shaarawy, Niang, Mastour, De Sciglio, Gabriel, Bojan, Pato, Valoti, Ely, Ganz ... EVROPO, ZA 5 GODINA ĆEŠ BITI POKORENA, A MILAN ĆE PONOVO VLADATI SVIJETOM !
Koliko \"STRUCNJAKA\" i \"FUDBALERA\" na jednom mjestu al\' SAMO u FOTELJAMA i pored kompjutera...Kao prvo djecak je najskuplje placen u svom uzrastu (600 hiljada eura),kao drugo potpisan profesionalan ugovor sa jednim od najtrofejnijih klubova svijeta,a kao trece predstavlja \"svoju\" drzavu u ovom slucaju Italiju do 15 godina....I sve da ne bude nista od njega (sto cisto sumnjam) on je i do sad dosta postigao....Dok vi pojedinci FUDBALERCINE po mahali igrajte klikera ako i to znate???On za AC MILAN igra sada,a vi imate priliku da ne samo AC MILAN vec i ostale klubove gledate putem tv prijemnika i da im se divite.....Toliko FORZA HACHIM MASTOUR,FORZA AC MILAN!!!
Ovaj ce da bude bolji od Messija , igra jednako dobro s obje noge za razliku od Messija.
nista posebno al fkt ovakvih imas po sarajevskim ulicama koliko hoces
\'vako je nas Hajro rahmetli vodo po Dolu i Barama.
Ovaj Milan fakat postaje ocajan, eto sad je svaki klinac koji je naucio dvije finte \"novi Messi\", aha, kako da ne... Postali su kao Arsenal, da im je dovesti klince za male pare a napraviti vrhunski rezultat, pa ne ide to bas tako.
svi smo glavni kad treba kritikovat... mali ovdje ne igra sa svojim vrsnjacima vec sa juniorima... i da, bas cemo ga gledat uskoro u prvom timu, ako odobre vec od nove godine bi mogao zaigrat, u suprotnom naredne godine... dakle, sa 16 godina !! u Serie A se ne desava tako cesto tako da mora ipak da ima ono nesto...
Mali plese sa loptom.
Mali plese s loptom.
Cojce, \"novih Messija\" ko kineza ima..
\'ta će ovaj cirkusant :D
Mr Hakim ? No mister Hakim here.
vise lici na ronalda nego na messija. nidje veze.
Pape, zovi ga
Mala maca za mene