Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo želim reci da Kaka nece otici iz Milana ni pod koju cijenu.Sjetite se samo kad je rekao da on samo pripada Bogu i Milanu.POZz!!!
Kaka, non te ne andare, per favore!!!! Volim te!
Mislim da ce Kaka preci u Man City,previse se pocelo govorit o ovome,a zao mi je Milan sto ce morati da ga proda.
Jos jedan trac iz zute stampe. Ako ste vec provalili da je vijest sa acmilan.com (a nije) trebali ste onda to i provjeriti. Na acmilan.com bi se vec nasla ta vijest da je tacna , a posto je jos samo jedna u nizu \"bombi\" i vi ste amaterski pali. Provjerite izvore , niste valjda od \"Expressa\" pokupili novinare ?
Upravo tako
mogli su barem kod naslova staviti upitnik
Kaka nije takav tip igrača poput Robinha koji bi igrao bilo gdje samo za pare!! FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovo članak je stvarno smiješan,istina jest da je Man City zainteresiran za Kaku,ali oni su trenutno zainteresirani za svakog dobrog igraca koji postoji,a uostalom iz Milana su dobili jasan odgovor: Milan se danas i službeno oglasio kratkim priopćenjem u kojemu je potvrđen kontakt. \"Galliani je u utorak primio delegaciju iz Manchester Cityja kao znak ljubaznosti, što je uobičajeno u ovakvim situacijama. U ovom trenutku se ne vode pregovori, niti će ih biti.\" A i sam Kaka je izjavio da za njega postoji samo MILAN: 26-godišnji Brazilac u razgovoru za talijanski Mediaset, koji je inače u vlasništvu Milanova predsjednika Silvija Berlusconija, rekao je da nema namjeru napuštati sjever Italije. \"Moja želja je ostarjeti u Milanu, želim jednog dana nositi kapetansku vrpcu u ovom klubu. Znam da postoji hijerarhija, tu su Maldini, a zatim i Ambrosini, no nakon toga...\", bio je jasan Kaka. Tako da možete zaboraviti na bilo kakav transfer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maju li im arapsku,tolike milione bacaju umjesto da pomazu jadnim Palestincima....
samo nek arapi bacaju pare al i dalje ce biti ekipa iz sredine tabele (naravno kad je dobra godina) a nekad ce se i borit za opstanak... ko sad npr
je8em li im rodilju arapsku, kreteni jedni glupi, na sto oni milione troše .. daBogda im trebalo za hljeba ... jest će oni skakavce ponovo, samo je pitanje dana, imbecili čaršafski ...