Strijelci raspoloženi
0
Milan preokrenuo 3:0 u Lecceu
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kleknite kad cujete ime AC MILAN gmizavci. na koljena
U k.u.r.a.c krasni.Gledao sam utakmicu i kada sam viodio da gube 3-0 sa onako uzasnom igrom ugasio sam i zaspao.Kasnije kada sam ustao ajd rekoh da vidim bas koliko su in napunili i vidim moji Rossoneri preokrenuli.Svaka cast momci!!!!
Ko je gledao utakmicu jasno mu je da ne moze biti namjesteno. Izmjene na pocetku drugog poluvremena, raspolozeni Boateng i eto rezultata. Ko nije gledao neka ne prica na pamet. Hvala.
Ono što smo ti majci sinoć gurali u dupe je namješteno. To se zove gangbang.
normalno da je namjesteno
jadni ne bili, ako se ona dva topovska šuta od Boatenga mogu naštimati onda svaka čast Berlusconiju, mora da ima baš jake veze...
vidi ovih Interovaca što se bune, muhahaha
joj kad mi se ovi barcelonini navijaci pocnu javljat...ja nisam nigdje vidio da je sudija nekom odlukom stao na stranu milana...
Ko je gledo zna kako je došlo do preokreta. Pošteno. Bez izmišljenih penala i crvenih kartona. Ko nije gledo, nek nastavi da se blamira.
Istu takvu neizvjesnost možeš naći i u ovoj našoj prejakoj ligi..
Ofirne namjestaljke, nije im dovoljno sto su velikane vec izbacivali u drugu ligu.
pashane moj da si gledao utakmicu nikad nebi izgovorio to sto sad bulaznis...idi pokrij se cebetom i sisaj onu stvar
joj da je ovaj prelaz bilo ubost.. ccc boze dragi sto sam tako proklet, jucer fukara danas opet... :(
a zasto glupane ne pomislis da je ovo najnepredvidljivija liga?? to bi ti jos jednu ligu tipa spanske engleske, gdje samo dva kluba se bore za titulu. fudbal se igra jos samo u italiji. ostalo je manje vise po sablonu!
cosa nostra...berlusconi
http://adf.ly/993600/ronaldo-gay