Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali je zato musliman po ocu, imenu i prezimenu IBRAHIMOVIĆ. A sad škutoru nazad na kamenjar. Pobjegoše ti koze.
pornić
MILANO SIAMO NOI
Bravo ljudi, ne mogu da vjerujem, nadmašili ste sami sebe. Znači od toliko tema vezanih za utakmicu , jel bio ofsajd, jel wenger kit.a ... vi o tome jel Ibra musl.i.m.an, Kato.lik,...Svaka čast. Eno članak o taliba.n.i.ma, pa se tamo prepucavajte do mile volje.
IBRAKADABRA!
ibraga dabraga stari muslim vlasi crknite:PPP
Mislim da je ovdje tema o fudbalu, tacnije kako je Milan nadigrao Arsenal, a ne neke jalove rasprave o porijeklima, genetici i sl. Upisite geneticki inzinjering pa palamudite homo sapiensi.
joj komentara.... do jucer ste me svi pljuvali i govorili da sam seljacina, a sad me dizete u nebesa
Na tetovazi mu ne pise ocevo ime nego njego prezime, Ibrahimovic. Dobar neki katolik izgleda :) voli arapsko pismo kao i svi ovi nasi katolici i hrvati ovdje..hehe.
@Uozbilji se: koji bi to katolik (pogotovo sa ovih prostora) nosio arapsku tetovazu? Jasno je svima nama sta simbolizuje arapsko pismo... I naravno da nije vjernik. Dao je izjave i da je musliman i da je katolik a u intervjuu za \"Dagens nyheter\" iz 2000g rekao je da ne praktikuje nijednu vjeru ali da ce vjerovatni biti sahranjen po muslimanskim obicajima zbog oca.
konju,to mu je tetovaža sa ocevim imenom,šta ima veze što je na arapskom,ima i Arapa katolika...otac mu je musliman,a Zlaja je pola-pola,ali cisto sumnjam da je neki vjernik...on je k--urvar i pije alk---ohol
Za vas koji zaista mislite da je Ibrahimovic katolik: http://4.bp.blogspot.com/_I7nqhovilBA/SoKx01g0YKI/AAAAAAAAAes/sC9Crz8rXbQ/s400/jVRhjJhMFqsh18zld4orXo77o1_400.jpg Tetovaza na arapskom jeziku....jak mi katolik u pm.
jest da me boli racku sta je po vjeri al et da ti znas samo mu pogledaj tetovazu na desnoj nadlaktici
haj ba sta fali ako je katolik jbt pa i to je za ljude ,nego najbitnije je da je on bosanac (to mu se vidi po glavi ,kao sto kaze edo majka) ,nije ni prvi ni posljednji put da je bosandjeros poderao hrvaticu ,mozda ce u buducnosti jos koji ZLATAN da se rodi :D
Bravoooo Ibroooo ti si nas ponos !!! A za vas neupucene: kad mu ljudi ovdje spominju porijeklo, uvijek, ali UVIJEK, ga svrstavaju medju Bosnjake (bosniska muslimer) nikad medju Hrvate!
cc
Ibra je nadmocan igrac nad svima, smijesno je uopste porediti nekoga s njim!