Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha ovi ako se ne pobiju zlatan i ovaj tevez e nece se niko pobiti :-D 2 najveca fudbalerska tersa na jednom mjestu tj u napadu jao bit ce svega
Sta da mu je\'b\'es seljacino, kad je covjek dobro rekao, ako je sedmicna plata 200 000 funti, onda je to 200 000 x 4 x 2.3 = 1 840 000 KM, sto je oko 2 miliona maraka mjesecno. Sad da li mu je plata tolika ili je novinarska greska to ne znam, ali znam da je covjek fino rekao. Majmune odvratni!
boa boa boa teng teng teng
spao q.u.r.c.u za uši.....
ibra ,tavez ,boateng ,drama i bijes ................
Ode Pujdo..
Tevez, Ibrahimovic, Pato, Robinho, Cassano, Pippo....zanimljivo ce biti
@wtf: da ti j.e.bem
@wtf: e j.e.bem ti kursni tečaj
@wtf: e j.e.bem ti konverziju
@wtf: e j.e.bem ti matematiku
ma ker ostaje ker!
sedmicno, pa nedeljno... xD
sad ima platu 200.000 funti sedmično?! pa to je skoro dva miliona maraka mjesečno!? oj majko!
kada mu ga gatuzo zabije