Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drugaciji profil igraca u odnosu na koljica. Igra malo sporije sloptom,ali stasit snazan momak u duelu.. U nastupima koji je do sada imao trudio se i pruzao dobre igre. Neznamo u kakvoj je sada formi. Dobro dosao nazad u repku Duricu..
Uh, kako nas je samo islo s ovim momkom! ako Bog da, vrati se !
...jel ovo onaj sto su strucnjaci sa klixa govorili da je bolji od Edina Dzeke i da se Dzeki manekenu treba zahvaliti i umjesto njega ovog staviti u prvu postavu?...lik kao spic napadac u prosjeku zabija gol na svakoj 7. utakmici i to u 2. ligi...u ligama petice ima efikasnijih stopera od njega.
Bravo Bajeviću 👍
Je li ovo ona legrnda što je zabio gol protiv velšana
Sretno Milane legendo
konačno petak
bravo, momku je bila nacinjena nepravda nepozivanjem u reprezentaciju...u svakoj tekmi koju je odigrao dao je puno vise nego neke "zvijezde"
Dzeko za sirotinju
Što ne zove Aldina Turkeša iz Švicarcske lige?? , Momak je konstantavn vec treca sezona..
@El Chico Loco I da dodam isto Huseina Balića iz Austrijskog LASK Linza.. Lijevo krilo momak igra a mi se baš krpimo po toj poziciji godinama
Odlicna vijest, on bi mogao biti koristan protiv Ostrvljana zbog stila igre, samo ne kontam zasto Vrancica nisu zvali, on je navikao igrati taj ostrvski fudbal.
Bravo za ovaj poziv
klasa igrac
E ovo ce biti pravo pojacanje...
Sjećam se na Koševu U21 tekme protiv Njemačke 3:4. Izdominirao sa hattrickom.
Demirovic????
Danas ni na klupi???