Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma dajte vi nama vise clanaka o nasem Ibri a ne o onom propalici £27 miliona vrijednom grijalice klupe Dzeki. Forza Milan!
@nadimak Šipu ga loma!
Nije bolan vanzemaljac, nego Bosanac :D
vanzemaljac nego sta trebamo biti ponosni njim
VANZEMALJAC, BABO GA NAPRAVIO U VZDUHU, NIJE DOTICAO ZEMLJU
ma kakav trofej lige prvaka .nemaju šanse ako prođu u četvrtinu finala mogu biti zadovoljni.a ako je ibra vanzemaljac zašto nije ostao u barci nego otišao u italiju .u barci su vanzemaljci i nigdje drugo : xavi ,messi ,iniesta ,vilja, pedro.............nezna se koje bolji .nisam navijač katalonaca ali uživam ih gledati kako igraju.
guzi ga Ibra
jest jest, ima vanzemaljski nos
nije vanzemaljac vec cigan Bosanac