Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće, kad na vrbi rodi grožđe i engleska trava.
ovi Srbi puni sebe,ali kad dođe da se pokažu,pokake se! bolan šta imate kult??? Hrvatska i BiH imaju kult reprezentacije a Srbija to samo zamišlja
Hoce kad vam damo Dzeku,Pjanica,Misimovica i Jos pitamo komsije da vam daju Mandzukica,Srnu,Olica....!!!!!Mozda nesto bude od vas...Ali sumnjam jer ti kao trener nemas pojma!!!!!!Pa ti moj Mihajlovicu dtrebas da kleknes i da molis Vidica,Ljajica i jos nekoliko igraca kojih si se olako odrekao...... Ukratko nemas pojma o trenerskom poslu,kao igrac bio si DOBAR..!!!!
Mozda u pjevanju...
miha sinee.. slurp slurp alles po mudima.. haha
ako želite znati ko je srbin pustite ga da govori, nakon par rečenica sve će vam biti jasno, tako i ova izjava mihajlovića, tipičan dokaz pripadnosti srpskom narodu.
Ja sam mislio da je mihajlovic trener ali citajuci njegove izjave vidim da je komicar, i to ne bilo kakav on je zaj*bo i pericu
prošo ti je prvi april Miha
Haha al me nasmija prvi april je prosao idiote
Hamo vidi mu glave
Ma šta u europi, u svemiru :D
To isto kao ona prica o velikoj Srbiji......... najgluplji narod na planeti, Srbi.