Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ovakve se nekad govorilo - FAKIN.
Kad je Mihajlović bio stručnjak, daj "odvadite" malo hahahahahaha
joj klixa zabranio sve komentare u clancima koji u sebi imaju OBN jesu su*ci.
@ChrisRone Sta mislis kako ce Real igrati?Ja mislim da ce proci,na moju zalost. :)
@WilliamCostigan Navijam za Real i ne znam fakat, Real će od prve minute da stisne i da napadne, možda i prođu :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srpski Safet Susic,demagog i pricalica koja veze nema s trenerskim poslom. Sada neka preuzme hor Beogradskih malisana
Dobar je Miha trener. A i vi pljujete po Susicu, a lik vas jedini odveo na svjetsko. Nikada niste bolje izgledali na terenu nego sa njim. Balkanski tripovi koji nemaju veze sa fudbalom su promijenili i vas kao i nas, reprezentativno. Mihajlović ć tek da pravi ozbiljne rezultate.
@neednolog Safet je i prije i poslije reprezentacije pokazao svoje trenersko umijece.A onu grupu sa propalom Grckom i nikakvom Slovackom igraci bi sami prosli,onakva slucajnost se desava jednom u 100 godina
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sta se desi sa onakvom ekipom,steta jbt. Bilo je lijepo gledati Milan u LP,valjda ce se nekad vratiti.
TOOOOO... :D smrad nije ni trebao da vodi Milan
milanu nema napretka dok dedu silvija ne penzionišu. promijenio je pet trenera u tri godine, može promijeniti još pet. ali ekipa sa devet prosječnih i dva nešto bolja igrača ne može bolje od ovog. ovo nije sjenka od starog milana. ko, osim zagriženih navijača, zna nabrojati više od tri igrača iz prvog tima?
Nema napretka jer nema ulaganja...Milan i Inter su se raspali poslije namjestanja utakmica kad su sponzori napustili Seriu A, tada su otisli svi Ibahimovic,Thiago Silva i slicni tako i iz ostalih klubova...kako nema sponzora samim tim nema ni para dovoljno za dobre igrace...pa su igrali sa svakakvim debilima..pa i danas igraju imas mozda 4-5 igraca koji valjaju ostalo uopste nije na nivou da igra Milan kakav znamo..moraju oni dobro kesu odvezati dovesti prave igrace pa se mogu nadati necemu..
@drinskyS Dzaba pricas..ne kontaju ljudi da to nije Milan onaj kojeg znamo svi koji je harao Evropom...ovi sad sto igraju i u Milanu i Interu veze enmaju imas 5igraca najvise koji bi mogl ostati ostalo sve moras prodati jer nisu kalibar igraca za velike uspjehe ...Milan je prosjecan klub sa onim igracima nista bolji od Lazia,Emoplija,Sasoula...mogu biti presretni sto su uopste u vrhu kao i Inter...pa njih bi u LS sad izbusili kao vrecu i jedne i druge..
Konacno
Komu dade posao treba u zatvor