Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo vengeru.jedan ali vrijedan da mi je znati ko ima bolji vezni red ?
Jos da poboljsaju odbranu
@ngog mata,hazard,oscar,willian,esien,ramires,lampard, mislim da znaš ko ima bolji vezni red :P
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Hvala za sve Mesut Özil, bio si najbolji asistent 3 sezone !
Vidi mu ociju :D
Real je napravio veliku glupost..prodati igrača koji u zadnjih 5 sezone u Primeri ima najviše asistencija je ludost..kad se sjetim kako Snijeder-a i Robbena prodaše na sličan način a oni nakon toga baš igrački eksplodirali..
još jedan dokaz kako je Arsenal trgovao ARSENAL dosli Yaya Sanogo (Auxerre, slobodan igrač), Mathieu Flamini (AC Milan, slobodan igrač), Mesut Ozil (Real Madrid, £42.5m), Emiliano Viviano (Palermo, loan – posudba) otisli Gervinho (Roma, £8m), Vito Mannone (Sunderland £2m), Martin Angha (Nuremberg, undisclosed – iznos nije objavljen), Andrey Arshavin (Zenit, slobodan igrač), Denilson (Sao Paulo, slobodan igrač), Sebastian Squillaci (Bastia, slobodan igrač), Marouane Chamakh (Crystal Palace, slobodan igrač), Andre Santos (Flamengo, slobodan igrač), Craig Eastmond (Colchester, slobodan igrač), Jernade Meade (Swansea, slobodan igrač), Sanchez Watt (Colchester, slobodan igrač), Conor Henderson (released – razmjena), Johan Djourou (Hamburg, season-long loan), Francis Coquelin (Freiburg, season-long loan), Joel Campbell (Olympiacos, season-long loan), Ignasi Miquel (Leicester, season-long loan), Wellington (Real Murcia, season-long loan) Chuks Aneke (Crewe, six-month loan)
Ja navijam 15god. za Arsenal, poslednje dvije sezone su bile najgore od kako pamtim... samo se prodavalo, ovo je vec nesto!
o kakvoj vi jakoj sredini arsenala pricate ? arteta je kao neka klasa ? wilsir to mozda vama al gdje se on dokazao ? remzi prosjek mrtvi , malo koji se istice je kazorla al ni on nije top klasa , eh EZEL je za njih izmislio nogomet i jedini je on klasa i u rangu top veznih igraca :) , ljudi budimo realni jedna lasta ne cini proljece pa tako ni jedan igrac ne cini tim :)
Upravo tako al ovi topnici(navijaci) se toliko ufurali ko da su doveli 10 najboljih igraca na svijetu a ne samo jednog :D valjda zato sto im je prvi transfer poslije 10 godina da zapravo valja opet ce zavrsit 4 mozda uz malo srece 3 al ne vjerujem
Njegovo je da podvali onaj zadnji pas...ima ko ce da trci u prazan prostor :D
Nek je i Arsenal nekog doveo , bio je red vise a zaista odlicno pojacanje !
Ozil je jedini igrač na kome je real zaradio od transfera u zadnjih 20 godina! Kupljen za 15, a prodat za 50
Toliko o tome koliko ti pratiš nogomet. Kao prvo Realova politika je takva da ne zarađuju prodajom nego kupovinom igrača preko sponzora, marketinga itd, stvarajući od sebe najjači nogometni brend na svijetu u čemu su i uspjeli. A drugo, nije tačno da je Ozil jedini na kojem je Real zaradio. Ako već ne pratiš nogomet, onda jednostavno googlaj malo pa vidi za koliko para je Real kupio Robinha, Higuaina, pomenutogOzila, Redonda itd a za koliko je iste prodao. I isto tako, imaju igrače "kapitalce" poput Varanea, Marcela, Ramosa i sl. koje sad mogu prodati za trostruko veći iznos u odnosu na iznos za koje su kupili iste. I na kraju, kao navijač Reala, mislim da je ovo katastrofalna greška Reala, ni za 70 mil ga nisu trebali prodati, ali šta se može, biznis je to :)
ma @feget27 il ti ga fagot nisi ti nikad ni navijao za real cim tako prestajes svi ste vi "navijaci" u bosni koji mijenjaju klubove svakih 3 4 sezone i da si navijao za real trebao bi znat da je raul sam napustio jer nije vise bio glavna uloga nudili su mu jos ugovor na 1 ili 2 sezone da ostane al ne kao prvo timac nego da ulazi s klupe i zbog toga je napustio i trazio klub koji igra LP sto je tad bio shalke zato suti sviju ti a to za ikera sto ga carlo sada stavlja na klupi ? ima tu nesto majstore :D
45M funti nekako mnogo da Arsenal toliko plati, ali opet vrijeme im je bilo da se pojacaju, obzirom da nisu bili u utrci za titulu. Svaka cast za transfer.
Real, ponovo preloš potez. Dovesti pojačanje poput Bale-a, a onda pustiti ponajboljeg igrača u ekipi. (da su dali Kaku u ovoj "zamjeni" eh to bi bio potez, a ovo je samo... svaka čast Arsenalu) Isto su uradili ranijih godina sa dovođenjem Ronalda i par drugih igrača. Tada su pustili Robben-a da ode.
mislim da je ovo bolji klub za njega u kojem ce svakako imati vise prilika da se dokaze blista( iako su njegovi kvaliteti neupitni )... i nek je cicija wenger jednom i popustio
opet real čini grešku. ali kako volim barcu i drago mi je opet...
Jeste da je jedan ali veoma vrijedan igrač svaka čast wengeru na ovaj odluci nema boljeg pojačanja ;)
Pravo pojacanje za Arsenal,s njim mogu do titule! A i Real prvi put da proda igraca skuplje nego sto platili,inace gube milione!