Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije tačno da je Messi tješio Neymara vec je Neymar posebno došao da čestita Mesiju. Zaista strasan potez Neymara kojeg licno ne gotovim ali gest je za svaku pohvalu. Vidi se koliko jedan drugog cijene bez obzira na rivalstvo.
Nezaboravite legendu domaceg sporta https://youtu.be/n3KtCNxIso0
Svaka suza ko turčeva glava.
Ma srce mi se cijepa zbog Neymarovih problema i Meaijeve dobrote.
Ovaj Neimarov gest /plac/ je primjer koliko ljzdi vole svoje reprezentacije i pokazuju svoje emocije u pobjedi ili porazu a nase balerine ispadnu u kvalifikacijama sa nekog takmicenja i onda serbez na dernek u " Bosnu" na Ilidzi.
srpski derbi
*r*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
respect
Ljudina i legenda. Lionel Messi 🐐 !!!
Kontam da se zezas. Covjek je osvojio 36 timskih trofeja, sto ga cini jednim od najtrofejnijih ikad. A za individualne nagrade da ne spominjem, apsolutno broj 1. A i na ovom takmicenju, kao i na mnogim prethodnim bude najbolji strijelac, asistent i najbolji igrac. Niko mu nije ni do koljena.
Ne ni ni ronaldo nikad osvojio EURO 2016 da eder nije dao gol u finalu