Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sam sto u tvoje vrijeme zivim ...majstore !
A moš mislit kako je tek meni drago, gledao sam Maradonu i Del Piera a sad gledam ovog Maestra ;)
brooooo najbolji siiiii
Sako sa točkicama - ipak malo previše za zaguljeni komunistički mozak prosječnog balkanoida naviklog na sive mantile i to da se svi isto oblače..
Kakve su mu ovo tackice po odijelu,wtf
..bravo majstore..jedino cemo morati malo da pricekamo..;-)
@Batal Paša Jest da izgleda smijesno u tom odijelu,ali sta ces pare cine svoje xD
Haj messi zasluzeno.. al prvih 11 je dobra z a j e b a n c i j a.. marcelo, pique, casillas je zaprdio isto, alves, alonso.. nidje veze..
Gospodin jeste,van sumnje,al ko mu odabra ovu leptirku i sako???!!!
Gospodin Messi.Da nije Barcelona ili da tacniji budem Laporta platio iz svog dzepa za Messi-a da rijesi problem sa hormonom rasta.Mozda bi i vas MODRIC osvojio ovu nagradu ili bio najbolji igrac danasnjice :D HVALA TI MESSI ZA SVE!!!
Neka te.ba, tek si počeo. Visca!
@sretan Drago mi je zbog tebe....