Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji fudbaler svih vremena !
Ma nema nikakve dvojbe, najbolji svih vremena. Samo bu*ali treba potvrda u smislu titule svjetskog prvaka s Argentinom, mada ce i to uzeti. No i bez toga, nema mu konkurencije. Najbolji fudbaler koji je ikada hodao planetom.
Pa sta ako je ima 12 golova za Argentinu pa ima i Higuain a jos nije igrao sve utakmice.Argentina nigdje veze.
ĆAĆA
Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii svaka čast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzeko je izmislio fudbal za Mesija!
Razlika je što Ronaldo ruši rekorde Reala a Messi svjetskog fudbala.
a Pele-a će heknut\'srce?!
Glupo je raditi neke usporedbe izmedu messia I ronalda,oni su najbolji igraci danasnjice I ruse rekord za rekordom I moze nam bit cast sto mozemo tome posvjedociti :)
1 gol na kolko, 7-8 utakmica ukupno na dva svjetska prvenstva? Govorite vi sta hocete, ali svaki argument da je on najbolji ikada se moze poklopiti dok on ne pobjedi svjetsko.
Messi, daj malome ime Safet i igrat ce bolje i od tebe !
a zanima me sta ce deda pele izmisliti da bi i ovo negirao Messi-ju:)) a sta ce mourinho izmisliti izvan svakog ljudskog karaktera da bi rekao da je ronaldo bolji:P
trebali ste spomenuti da sam ja u pola utakmica koliko je mesi odigrao zabio 71 gol
71 gol za sad. Još 4 i rekorder svih vremena. Ove godine 12 golova za Argentinu u 8 utakmica. Dosadašnji rekorder Batistuta s 12 golova u 12 utakmica za jednu kalendarsku godinu. Još 4 i prelazi Maradonu po broju golova za repku.... Ima togaaa.... i najjednostavnije najbolji ikad...
o ronaldinhu ili cristianu ronaldu se može pričati, a o messiu je suvišan svaki komentar...
ma ronaldinho je mozda najatraktivniji igrac koji je ikad igrao fudbal-ali nije on ni blizu da bude najbolji svih vremena. jes da je jedan od rijetkih koji je sve osvojio i na klupskom a i na reprezentativnom planu-tj. svjetski prvak, liga prvaka i klupsko prvenstvo. to je uspio recimo samo zidane od ovih boljih igraca. ronaldo deba nikad nije osvoio ligu prvaka, nikad nije osvoio seriu a a igrao je dugo godina, takodjer ni maradona nije tako uspjesan na klupskom planu. ali ti kad u ovom vremenu fizike snage, gdje fudbalski talent i vjestina su u drugom planu zabijas po godini 70+ golova-a ima jos 2 mjeseca do nove godine mozda to bude i 80+, i uz to napravis 30+ asistencija-tj direktno si zasluzan za 100+golova e onda je to kapa do poda , a evo i raspucao se i u argentini 12 golova u ovoj kaledarskoj godini nije mala stvar i ne zaboravite toliko toga je postigao a tek mu je 25. znaci jos makar 5-6 godina vrhunskog fudbala
@... TI NEBI TREBAO PRATITI VISE FUDBAL! Ima toliko sportova,nadam se da ces naci neki koji ces razumjeti i o kojem ces moci napisati nesto konstruktivno...Sretno!