Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cojk nije 4 mjeseca zabio, a ronaldo ima samo 13 golova vise, to dovoljno govori o kvalitetima messija
Pise 28. Semptembra da je zabio,pa dolje 24.
jest na poklon penal
Jebo poraz barce, bitno je da je messi dao gol....kakvi moroni.
Zadnjom recenicom clanka zakljucujem da je tekst kopiram od kolega Croata...
Ma nemojte! Naslov bi u najboljem slučaju trebalo da glasi: "Messijev gol samo ublažio poraz", ili "Messi prekinuo golgeterski post u porazu Barcelone". Iako su izgubili na svom terenu, ovi čovjekoliki hvale prekid posta. Bljak!
jeko mesi?
Onaj Hobbit koji ne da loptu nikom, a sto je gore od svega, kad majmun ne prodje jednom odma hoce da se u iducem napadu dokaze pa da predje trojicu, a naravno ne prodje nijednog, da mu nisu svirali izmisljeni penal nikad u senaesterac ne bi ni us'o