Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cristina ronaldo samo što nije počela plakat.
Normala, uz Dijamanta najbolji igrac svijeta. PS. Jedino po talentu donekle im moze parirati mladi repuh iz torpeda.
XAVI JE OD SVIH NAJVIŠE ZASLUŽIO LIK JE NAJBOLJI PLEJ MEJKER SVIH VREMENA A ŠTO SE TIČE MURINJA STVARNO JE ZASLUŽIO OVU NAGRADU JER JE TOKOM SVOJE KARJERE OSVOJIO SVE ALI OVE SEZONE JEDINO MOŽE DA SE ZADOVOLJI DRUGIM MJESTOM JER JE PRVO ZAUZETO ZA GUARDIOLU I BARSU
NEZASLUZENO !!! POSR\'O GA SNAJDER SAI NTEROM , OZIL SA NJEMACKOM . OVO ZLATO JE SNAJDEREVO !!! KRADJA !!!
Del Bosque šampion svijeta, Guardiola svega ostalog - čime je ovaj portugalski firaun zaslušio ovu nagradu pitam se???
Po meni je nagradu trebao dobiti Pique :)))
Messi je prosle sezone skroz zakazao u glavnim tekmama, njegovi zemljaci Samuel, Cambiasso i Zanetti su ga unistili u polufinalu LP, na Svjetskom nije napravio ama bas nista. Harao je u spanskom prvenstvu, ali tamo ljudi ne igraju odbranu, propuh ozada, ubi vjetar sa svih strana. Tako da mi je ovo skroz beze odluka, dokaz da reklama radi svoje, dobi covjek nagradu na lijepe oci. Istina da je igracina, vjerovatno i jeste najbolji na svijetu, ali prosle sezone stvarno nije zasluzio zlatnu loptu.
Jel\' Messi i lani osvojio zlatnu loptu? :-O
Ali je simultana prevodilica bila na visokom nivou, da je 99 bilo bi jadno, a ne drzavna TV
Messi definitivno nije zasluzio zlatnu loptu.To su trebali biti Xavi,Iniesta ili Snejider.A nikako messi.Sta je to napravio prosle godine ukljucujuci i SP.NISTA.Jer Messi bez Xavija i Inieste i jest jedno veliko nista sto smo mogli vidjeti na svjetskom.
lessi je dobar ali xavi(osvojio SP) ili sneider(osvojio LP) su nesto za repku uradili dok je lesi bio na SP-u nula poena, lesi je za treceg mjesta iskreno
Ako ga je messi zasluzio. Onda nek mi oni bogalji iz fife objasne kako Henry nikada ovu nagradu nije osvojio a garant je bar jednom osvojiti. Tada su bila objasnjenja od najvisih fudbalskih zvanicnika da nije nista osvojio zbog cega je kasnije i presao u Barcu. Covjek se trudio i na kraju pusha.
Dzeko je naj!!! ...dzabe im sveee Dzeko voli te Bosna i Hercegovina ... i Sandzak naravno :-)
Kako li naš dijamant spava, kakav mu je emotivni život, da li mu ga je Kolarov pristavio i tako to.
sve to stoji al covjek nista nije pokazao na svjetskom :S prema tome nije zasluzio !
apsolutno zasluzeno najbolji igrac danasnjice...Messi je naucio Chuck Norrisa novim potezima
Ma boli me briga ja dobio 100 na kladionici xD