"Drugi dio prvenstva tek počeo"
0
Messi: Nećemo se predati do kraja
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i Messi progovorio o sudijamaa. hahahahahah Ni Mourinho ne pocne sam pricati o sudijama, novinari ga pitaju, a on im iskreno kaze.
kako su ovi navijaci Farce ubogi kompleksasi, čuj ti nj. \"ne mora osvojiti, samo nek\' Reala pobijede..\" pa upravo takvim izjavama vi dokazujete kako je i koliko Real velik kao Klub. Evo, ja potpisujem, neka Real izgubi opet od Barcelone, ali neka bude prvak. U svakoj sezoni. A i ti Messi kenjaš, golemo ga kenjaš.
Mesi je ka.ri.na od igrača, nije nikakav vođa na terenu, što se od najboljih traži i očekuje. Stavite Teveza pored Xavija i Inieste, pa ćete odma dobiti \"igračinu\".
Nakon 20 kola La Lige, Real Madrid se nalazi na prvom mjestu sa 7 bodova prednosti nad Barcelonom, sa 70 golova i sa prosjekom od 3.5 golova / za svaku utakmicu. Novi rekord u La Ligi ..! Hala Madrid! pametnom je i išaret dovoljan!!!!
svi forumi, svi postovi na sajtovima o Barci odisu samo jednim \"neka Barca pobijedi REala\", očajnici bijedni, to vam je zadnja utvrda odbrane od činjenice da ste ove sezone prosiječna ekipa, koja će (samo) osvojiti jedan trofej kup i na tom putu sudije im jesu pomogle, i to u uzvratnoj protiv Reala, dok je u prvoj pobjeda bila čista kao suza. Panika i strah se već osjete u vasim komentarima, u vasim zeljama... vecina vas navija za Farcu zandje tri godine, prije tog ste navijali za ManU :-)))
Ptinceza Lionela od uefe se neće predati? ahahhahahahaahahaahah Šta se on tu oita, pa i lud vidi da su glavni igrači u Barci Xavi i Iniesta.
Pojavi se tema Barca kiksala,jedva pobijedila ili slicno odmah komentari od vas...20% komentara od navijaca Barce,a 80% od navijaca Reala,medju kojima si ti 99%.I kao niste KOMPLEKSASI? !!
MOZDA REAL OD GRANADE IZGUBI AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Na osnovu cega ja dokazujem da je Real zbog toga veliki klub,mozda zato sto stalno gubi od Barce? Pa Barca je 3 puta zaredom osvajala...Izgube,pa sta...A Real izgubi odmah sudije krive..Naravno,ko gubi ima pravo da se ljuti!
http://inttips.com/plugins-boosting-facebook-fans/
Pa izgubi i Vrbanjusa,pa sta.Jos pola sezone je ostalo.Sve do 9-10 bodova se moze stici.Covjek je u pravu. Prije 2-3 godine je isto ovako bilo Barca na -7,pa je Barca na kraju osvojila,a sto kaze ovaj prije mene i da ne osvoje,samo neka deru Real.
Covjek je stvarno majstor,nema sta.Ali nebitno,neka Barca ne osvoji,samo neka pobijedi one ubice(R.Madrid)!!
Bravo majstore!