Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije to nista, dzeko ne moze bez balotelija ni u halu
pozdrav od Lea Messija... sjećaš li navijaču kluba koji nije trofeja osvojio punih 7, sad će 8 godina.. ona četiri gola koja vam je uvalio ovaj mali što ne zna sastaviti prostoproširenu rečenicu... pa prošle sezone, ona 2 gola... kad ti tako kažeš da ne zna sastaviti prostoproširenu rečenicu, ali zato nek ga zna zabiti tom tvom klubu.. osvojite bar onaj Curling cup... hahahahahah... postaje više neozbiljno nazivati Arsenal velikim timom, a trofeja ni na vidiku, još malo pa decenija.. hahahah
ima li sta za dzeku??? gdje je??? sta radi??
ja smatram da mlad covjek mladom covjeku najbolje pitanje sto moze postaviti jeste GU-ZIS LI TI STA a vi sto se moralisete i bojite tog pitanja...nab.ijem i vas i vase efe.ndije i pop.ove koji su vas napra.vili u gu.zic.e iditee. i .dalj.e i dr.kajte
ono sto je on do sad u zivotu zuzio vi svi nemozete ni u snovima :))))))
Ronaldinho šamara svog pitona i snima se. A Messi šamara Cristianu, Smourinha i cijeli Madrid redovno. I još nešto, poslije Tiite nema Tiite. Tiito je jedan. Ostali su samo titići.
Dovoljno taslači vas obojicu i gomilu sličnih. I to u mozak, dok nemate šta pametnije da napišete. A taslačit\' će vas još jako dugo, tek mu je 24.
Gu zi li sta ovaj Messi ili samo igra igrice?
pa gu-zi li messi šta osim što igra igrica...
DSF, potpuno si u pravu. Ne kazem ja da nije dobar igrac, tj odlican, ali bez one dvojice je pola od odlicnog igraca. Ronaldinjo je TITO, TITO!
NOVO NOVO NOVO! Sve sto trebate na netu. muzika programi igre filmovi online BESPLATNO, DOBRODOSLI! bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info Sve sto trebate na netu. muzika programi igre filmovi online BESPLATNO, DOBRODOSLI!
kako volim kada procitam ovako nesto,onda znam sigurno da je barca a s njom i Messi na pravom putu..toliko trofeja toliko golova toliko pojedinacnih priznanja a toliko glupih ljudi jos dugo vrmena ce biti..sto bi rekao moj komsija dok te mrze dobro je kad te krenu sazeljavati onda se zapitaj..meni je vas zaista zao..
Ssime kralj a vi ste K U R C E V I bjednici iz Londana i Madrida
Nema Xavija i Inieste, pa ne moze g u z i t, lopta je jedino sto mu ostaje. A i to ne zna kako treba bez navedenog dvojca. Forever alone, Messijev nivo :D
Da li se neko zapitao zasto to Messi rijetko kada daje intervju??? Zato sto je glup brate ne zna sastaviti prostoprosirenu recenicu, tup je brate al\' nije malo :)...Nije on najbolji na svijetu, nema najboljeg, svi su tu negdje. Arsenal do groba :)