Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imam i ja 590 km mjesecno, nije ni to za baciti
Ja imam platu tristo maraka i dva paketa virsli mjesecno.
Sve to OK, al\' kako golfer zaradi tolke pare? Gleda ih u prosjeku uživo 200-300 ljudi, isto toliko na TV-u... Barcu, Reala, ManU ... na jednoj tekmi gleda više nego Tigera ili bilo kojeg golfera za 100 života, kako na stadionu a da ne govorimo na TV-u. A gdje je još prodaja dresova i ostalih zevzerata, pa reklame tokom utakmica... Mogu skontat i Formulu, tenis i ostale popularne sportove al golf ni pod razno.
messi je messi al ipak dvaput je dvaput...
Messi je jedan skroman decko, on samo zeli da igra lopte s rajom, nije ga briga sto zaradi 31 milion eura godisnje.. nejse, hvala Bogu neka se ima!
...samo cu reci : \'SKROMNI MESSI\' ! ...hahah ,a pricaju vozi auta od kluba ...pa nece ih u grob ponjeti ! :s :///
a džeko?
ma sve je ovo ok, ali Benitez?! o.O
ja bi ovo ivanu vidmar satro od kurtza
Džaba mu kad je ko mali majmun
MESSI MESSI NECE NISTA DA TI SKODI