Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je vidjeti svu trojicu nogometasa i jesu veliki nogometasi novinari i onakvi kao cmarinho stvaraju zlu krv medju njima, sutra ce kada odu u penziju sjediti skupa negdje rostiljati sva trojica i prisjecati se igrackih dana skupa sa svojom djecom, mogu biti suparnici, i to je dobro, radi nogometne igre, ali trebaju biti i ostati ljudine na terenu i van njega. Jer slijedi nogomet i nakon aktivne karijere, na koncu ti si uzor svakome malom deckicu na svijetu to moras imati na umu.
je.bo ja sebi sve ako bi bio i na koga ljubomoran da zaradjujem 30 miliona maraka godisnje.
@sule veliki Ne znam sto onda Messi osvaja nagradu u zadnje 4 godine.Hoce li opet biti one dosadne price On je to osvojio zbog Xavi-a i Innieste ? :DD
ronaldo je kralj za mesija a inijesta je drugi poslije ronalda..hiljadu put sam rekao i ponavljam ronaldo je kompletan igrac igra i glavom i nogama(lijevom i desnom)jednako,brzi je od mesija za klasu i jaci prema tome..mesiju da nije ovog momka sto sijedi u sredini bio bi prosijecan igrac..ronaldo je s svakim klubom u kojem je igrao nesto napravio a mesi nije mrdno iz barce ne zato sto nema kupca za njega nego zato sto ne smije jer bi bio prosijecan igrac..hvala i pozz
samo jos da govore ono sto misle :))
Laže Ronaldo otrčao kući i sad plače
ronaldo nikom nije prodao zlatnu kopačku... ono je bila laž... pozz
čuj nagrada navijačka...to je toliko loš komentar, da mi još odzvanja u glavi. Naravno da ako žiri ne glasa po tvom da je pod uticajem medija, pa zaboga kako oni mogu znati bolje od tebe. Baška to što oni nemaju šta servirati, nisu ni Messi ni ronaldo skriveni od svijeta pa da se ne vidi. Bave se poslom u kojem ih stalno gledaju hiljade ljudi, mislim da je teško "servirati" nekome svaku utakmicu da je dobar ili loš. Ronalda niko nikada nije tjerao na simulacije, ili škrtost. Uzevši u obzir statistike, teško je reći da je ronaldo više pomogao realu, nego Messi Barceloni, ali pošto si za to dao validan argument mora da je tako.
Ako ništa a ono zbog one zlatne kopačke je Ronaldo pobjednik,koliko god čovjek ima opet neda svoje nikome(vidi Ejup Ganić) a lola odmah 1,5 mio eura djeci palestine.Pitajte Ejupa jeli donirao kakvo medicinsko pomagalo Koševu ili nekoj drugoj bolnici.I treba Ronaldo da dobije tu loptu,biće opet hajra nečijij djeci.
U koliko je izvlacenje?
ODOH DA GUZIM
messi isto ko da je od brda odvaljen... vidi mu rucke....
kad zavrse svoje karijere nece se oni vise u zivotu vidjeti nikad...svako zivi na nekoj strani svijeta i njima roštilj baš ne pruza tu ugodu kao nama, on njih bas i ne zanima :-D -ebiga oni ipak radije hodaju i kupuju lamborginije masseratije ferrarije i slobodno vrijeme provode sa porodicama ili sa ljepoticama kakvi ba cevapi i kobasice i pljeskavice...i ja bi to komotno odbacio da ima kakva sisata
Majstore, neces dobiti ovu nagradu jer je navijacka – ziri sastavljen od fudbalera i trenera je pod utjecajem medija – a mediji ti serviraju vec godinama da si zao i uobrazen, dok je messi dobrica. Obojica ste veliki igraci, u ovoj godini vise si pomogao svojoj ekipi nego Messi svojoj, i trebao bi dobiti nagradu. Opet - nagradu ne dobija uvijek najbolji.