Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema ti tvojih dvoje pajdasa pa ne ide....:)
i ja bi davao da mi xavi i iniesta daju lopte na 5 metara od gola. nema njih nema golova. potrudi se da nekako dobiju argentinsko drzavljanstvo. mozda i pocnes davati
kako ste ljudi glupi ovi koji pisu ne moze zabijat bez xavija i inieste.. pa jel messi klasicni tanjiras tipa inzaghi, toni itd??? da samo ceka na granici opsajda da mu je saigraci dodaju na "tanjiru" i da on samo posprema...
A da je Ronaldo nesto tako rekao odmah bi ga svi popljuvali. Ali posto Messi kaze onda svi: \"a ne brini se sine, doci ce tebi golovi, ipak si najbolji na svijetu, sve je uredu\". Messi ne postoji kad igra za argentinsku reprezentaciju.
Cuj nema namjeru da zabija za Barcu ponekad...eto vam vaseg igraca , fol najbolji a ne cijeni klub u kojem igra...fuj !
e pa zbog ovoga je ronaldo bolji od njega jer on zabija i u reprezentaciji!!!!!!!!!
Jednostavno ne mogu jer nemam ekipu koja me godinama gadja loptama. Sta cu, Ronaldo pogadja za Portugal , za Real, pogadjao za Man.United i opet sam ja bolji. Da odem u drugi klub poveo bi Xavia i Iniestu sa mnom.
ma nema veze otkad dzekson nije zabio za BiH ove godine a za City zabija stalno :D
neas ti xavija i iniestu,e moj ti volio bi te pogledat u engleskoj ligi....
Messi bez barse Muha bez glave
nema xavija i inieste odmah nema ni lessija... biće bolje u barceloni, ne brini! :D
znci nije do tebe nego do xavia i inieste ;)
Sabit Hadžić Sake - selektor bih
Mozda bi trebao j3bat sta, bilo bi mu bolje... Oh, umal zaboravih, midg3t p0rn nije vise u modi :P
J.e.b.li tebe onaj Pedro, Alves, Busquets majstori u \"divingu\", a mozda da ne ide na plazu nego da ostane na treningu pa proba nesto i bez Xavia i Inieste zabiti ?
On mora pobijediti svjetsko prvenstvo sa Argentinom da bi se smatrao najboljim igracem svih vremena. Problem je, kao sto je vec receno, da Argentina nema Xavia i Iniestu. On je rezultat najbolje Barselonine generacije. Ima puno talenta, ali ima i srece.
j.e.b.o vas real i onaj p.e.d.e.r.c.i.c ronaldo! Messi je najbolji igrac svih vremena,dok ronaldo trenira,mesi dolazi sa odmora,tj sa plaze i daje 2 gola i asistira za treci,i to protiv sugavog reala!