Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo, \"političari\" razgulite sa portala ili barem sa odjeljka sa sportom!1 Udjem na ovaj dio da bi pobjeg\'o od politike, vi mi ovdje imate *enjat! Razlaz!!
KRALJU..!!
@SDA Žiku narko-komunjare što kmeči! Podnesi poraz stoički ako si muško i priznaj da su vas \"slučajni prolaznik\" la-gum-dzi, \"reketaš\" damče i \"sukob interesa\" nikša u crno zavili! Cr\'kni kmeru zadojeni islamofašistički!!!
Važno je napomenuti kako je i Tihić zahvaljujući glupim bosancima sve bolji i bolji. Nema posla, para sve manje, ali nema veze sve dok Tihić ide po vjerskim objektima i selami (pozdravlja) dede i nane kao i Efendić i tako to. Omladina kuka bez posla, a 7 oktobra spavaju do 12 i ne odu na izbore. Ali zato su im nane i dede sredile (zapečatile) budućnost u svakom smislu.
A i Ronaldo je od mene sve bolji i bolji!
ja više volim derbi kad igra gaziantepspor velemajstora ibričića trupka on kad uzme loptu pa kad pođe da dribla turke ovi neznaju šta će