Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@zeljo bolje biti \"čoban\" nego se prodati za male pare i to onima koji su uvijek bili i biti ce protiv tebe :) i da nisu se jos raspali \"čobani\"
Prosetace se cvajtom ko Zeljo premier ligom.
Čestitke Saide tebi i FK Sarajevu na perfektno odigranoj utakmici, kao i 12.-tim igračima, HZ-u, medjutim, dugi niz godina spominje se nadimak Mesari iz Tuzle vezano za Slobodine fudbalere. Želim slijedeće reći: Said Huseinović, Adnan Osmanhodžić Buco, Omer Joldić, Mirza Mešić...i td i td ........to su oni koje ste zvali mesarima !!! SLOBODA IZ TUZLE, LJUBAV MOGA SRCA JE !!!
Sloboda?? To neki klub jel???Hajmo Gradina
slobodi zelim ekspresni povratak u premijer ligu! ne dajte se, braco po bojama.
Hahaha ne daj se papcima moja Ines sad cete po livadama loptat se malo
treba dovest mlade igrace,slobodinu skolu i od nekih drugih skola sa tk jer dosta je vracanja starih igraca jer nikad nijedan nije nigdje uspjeo.kad dodju traze velike plate i na kraju im duzni po 100 000km.dosta je mesica,mesanovica i sl.nadjite djecu koja srcem igraa za slobodu a tuzla je puna takvih.i kad gubis i kad vodis ja te volim slobodoooo. gracanica
sloboda ce se vratiti u PL, a ostat ce mrznja prema zeljeznicaru veca nego prema agresoru, samo mrtav manijak je dobar manijak.. pozz iz tz
@zeljo iz te cuvene skole je onaj Said, ako neznas koji pitaj prodanog gusu, zna on...
@zeljo sretno protiv maribora, valjda necete odigrati lijepo kao protiv leotara. valjda je korisnije ostaviti Trebinje u Ligi nego Tuzlu. Nemas nista od toga sto je komsiji crkla krava.
da nam se sto prije vratite u PL, nedajte se ovoj \"normalnoj\" mafiji, babi i sinu...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ekzb1y65Dxg
Cuvena tuzlanska cobanska skola fudbala-ubiti, nabiti i valjati se sto duze, po mogucnosti citava ekipa istovremeno!!!!!!!
Hahahahaha hoce doci ce svi oni u \"veliki\" klub kakav je Sloboda i pri tome igrat ce u drugoj ligi hahahaha bože budala oni ce doci u Slobodu koliko i Ćiro na klupu Čelika, budala do budale
Druga liga treće jezero