Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da su te na vrijeme doveli vjerujemo da bi juce bili u sesiru za grupe na EP al eto aBd da te vidimo za SP SRETNO MEŠA
Meša odlazi iz reprezentacije neznalice, Teleća glava je za tebe Sir Alex Ferguson.
pita od govana ne ide mesa!dosta ubleha o uspjehu nasih sportista. treba raditi,nasi se mogu plasirati kad bi se organizovalo prvenstvo samo od igraca koji sjede na klupi timova u ligaskin taknicenjima
mesa postenjacino, tvoja je grupa za svjetsko zivio
Puno je Mesa uradio za kratko vrijeme,ali pozivajuci Susiceve igrace(koji nemaju reprez.kvalitet)napravio je veliku gresku!Medju reprezent.je za vrijeme Susica nastala losa klima(glavni krivac je ex selektor),i koja jos uvijek postoji,a nece prestati sve dok se u nacionalni tim budu pozivali "miljenici"bivseg selektora.Da li je Mesa "slab"na Susica(kao sto je to jednom priznao i I.Osim),ili jednostavno nema hrabrosti da napravi"rez"u reprezentaciji?!U svakom slucaju mora to uraditi!
Kamo sreće da je i prije ? Uradio covjek gotovo nemoguće . I najveći optimisti su sumnjali da ćemo u baraž , šanse su bile gotovo samo teoretske ... On i Ciro su po meni najbolje što se dogodilo ovoj reprezentaciji od njenog nastanka sto se tiče izbornika puno uspjeha i da budeš mnogo godina na funkciji koju obavljaš :)
Želim napraviti tim koji će usrećiti mene i mog nasljednika“? Hahahahahaha Meša' onda moraš napraviti gej tim. I nabavi dovoljno vazelina.
Kritikovao sam ga sto nije ubacivao mladje igrace ali kada procitam opravdanje, moram reci da je covjek sto posto upravu. Nije imao vremena eksperimentisati jer svaka utakmice je bila noz pod grlo. Htjeo je povecati paznju nasih igraca i forsirati ih u klubovima preko repke ali Medunjanin, Hajrovic, i ostali nisu opravdali njegovo povjerenje. Lik nas vadio iz bazena govana. Sad cemo viditi sta Mesa zna. Sve najbolje mu zelim.
boli mesu k...urac i za repkom i za sve ostalo, njemu i igracima je najvaznije da primaju pare, dok naivan narod žali sto nismo otisli na europsko prvenstvo...
svi koji misle da je mesa dobar selektor, mozda se malo varaju. posebno ovi sto govore, gdje si bio prije itd... na temelju cega se zasnivaju ta misljenja? sta je postigao Mesa? Pape nas je odveo na svjetsko prvenstvo. Svi ga pljuju odavno. Sta je Mesa? Sta je napravio taj covjek? Vec smo zaboravili sramotni baraz?
Amatercina parexsolance.
Mesa sretno u sl. kvalifikacijama. A vama gospodo sa klixa toplo preporucujem da zaposlite nekoga ko zna gramatiku!!! Citiram dio recenice: "gdje ne ubrajamo selektore koji su privremeno vodili sjedili za kormilom" Vodili sjedili za kormilom, wtf!? Ima jos takvih gresaka, ali mrsko mi. I hajde sve to na stranu, ali kada procitam ili cujem najlosiji, muka mi!!! Ta rijec ne postoji! Komparacija pridjeva (ako znate sta je to) los ide ovako: los/gori/najgori!!!
Mnogo palamudis u prazno Mehmede,svasta si najvljivao a napravio NISTA!!! Drugi ti oderdjuju koga da zoves,najbolji primjer amidzin Maradona Slino Susic. Svaki put si ga MORAO zvati a ni sekunde nije odigrao,mis si obicni Mehmede.
POTREBAN JE NOVI SELEKTOR, SPREMAN NAPRAVITI REREZENTACIJU OD IGRACA IZ DOMACIH KLUBOVA PA KAKO BUDE.
To bi onda bila reprezentacija na nivou Luksemburga, Azerbejdžana, Moldavije, Estonije...
@Lilium SLAZEM SE JA S VAMA GOSPODINE ALI JE VRIJEME DA SE POGLEDA ISTINI U OCI I SPUSTI NA ZEMLJU, MI IBIH SMO PREVISE U OBLACIMA PO SVIM PITANJIMA PA I PO PITANJU SPORTA.
Meša je malo bolji strucnjak od onog glavonje prije njega.Dosao frajer do izvora i nije se vode napio nakon svega.Izgubiti od onih irskih topova koji samo znaju trcat je vise nego jadno..jako slabo je motivirao igrace i nekim raspalim pojedincima je dao priliku koju nisu zasluzili. Ibisevic out, Medunjanin out, Lulic out, Spahic out, Mujdza ni u ludilu vise, i malo dati priliku Buricu u odnosu na onu napuhanu rupetinu Begovica. Kad vidim neke repke na Euru muka. mi bude, koja smo mi gomila nesposobnjakovica u p.m.
Zabrljali ste jarane, ali vjerujem da ova reprezentacija može otići na Mundijal u Rusiju. Belgija je neko s kim se možemo nadigravati i ako se unaprijed ne predate možemo se nositi s njima.
...pape je bio dingospo.