Komentari (359)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bih da se nasladjujem neuspjehom Sarajeva.Ali dobro vam je rekao ovaj komentator..Vi niste ni za 8-og mjesta u nasoj ligi...
Čestitke šiptarima,a ovi nasi nek uzmu pistolj i nek se ubiju,nece bit neke stete
Viceprvak Bosne i Hercegovine u nogometu,pa ako bi ovakvo Sarajevo bilo prvak San Marina ja bi se ubio.Pa ja da sam kao ovi igraci ne bi vani mjesec dana izlazio.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Navijac sam Zeljeznicara i mislio sam da ce mi biti drago kad Sarajevo ispadne, i bilo mi je do samog kraja, al' onda kad je sudija svirao kraj steglo mi se srce (ovo govorim bez ikakvog likovanja). Kad sam vidio da cijeli stadion suti u nevjerici, Musemica crvenog od stida za kojeg realno nije kriv i Melunovica kako popravlja frizuru, onda sam vidio dokle nam je i fudbal i drzava i sve redom u k.u.r.c.u. Ne volim Sarajevo, al' realno uz Zelju su najveca fudbalska institucija u BiH i najvece ime i brand grada Sarajeva. I svjestan sam da bez jakog Sarajeva ni bilo kakav uspjeh Zelje ni dominacija ni derbiji nece biti toliko znacajni ni ukusni. Bez jakog Sarajeva i Zelje nema BH fudbala, ma koliko drugi klubovi u BiH napredovali, uz duzno postovanje. Niste bili losiji u zadnjih 10 godina minimum. Tjerajte igrace jer, i uz malo talenta koji imaju, to neutralisu svojom neinteligencijom na terenu.
Mojne nas sada štediti. Sada nas treba podjebavati do bola.
Iskreno, žao mi samo Husrefa, nije zaslužio ovo. Ni od igrača, ni od navijača. Tačno se vidio stid u njegovim očima.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
"Nije ovo dno...imaju ispod nas rudari i prosvjetni radnici", e ovo je Zena dno...
OBN *Da se najezisss* Velid Spaho... To je bio jedan obican radni dan na poslu prenosio sam utakmicu Sarajevo Kukesi i onda ne znam ne sjecam se koja je bila minuta..... OBN *Da se Najezisss* Velid Spaho se borio za zivot i ZRAK sto su svi gledaoci TV prenosa primjetili.... Velid Spaho..... Ne znam drago mi je da je dobro zavrsilo, je li to bila musica ili mi je jednostavno otislo na stranu ONO u narodu so se kaze polenulo ali sada je dobro.... OBN *Da se najeziss* Nijedna situacija nije bezazlena i sve je moguce u emisiji da se Najezissss...... Slijedi< Stol za 4....
KO SE RUGA, POS.ERU GA ! Naslađivati se porazu Želje, a očekivati da tebi bude dobro ?! Mi bar znamo od koga smo ispali. I nismo se obrukali. Pozdrav komšijama.
Za Edin Merlin ---samo ti seljak psuj (i to za vrijeme svetog mjeseca) a otidji negdje na utakmice dr.klubova npr. Hrvatskih a da ne spominjem evropskih zemalja i cuj jel oni psuju ....pa mozda je to jedan od razloga sto gubite.. Sretno gubitnici...
Treba nam Mamic!
Gde je sad onaj sto je popljuvao po partizanu kako je najgoi klub na balkanu u takmicenjima evropskim, kao nemamo pojma mi, sve najgore, ono istina da je partizan sranje kao i vecina klubova iz regiona, al kako tako i zvezda i partizan su bar prosli dalje, iako su isto sranje svi nazalost..
Kako me zivciraju ovi sto brane kloca Musemica, za njeg je Jovic doktor nauka *** ih on, frajer veze o fudbalu nema...
otkaz jovicu je prva velika greska uprave kluba. davno sam to rekao
Da ne zaboravim. Cijeli tim sa rezervama poslati od danas Tetki Zilhi u Merhametovu kuhinju na ishranu i obustaviti plate i ostala primanja.
Kao što sam i pisao na ovom portalu MUSEMIĆ je prvi koji treba otići,a onda redom i neki igrači. Musemić je u izjavi za novinare rekao da nije znao ko će izvoditi penal. Da nije tužno bilo bi smiješno. Prije utakmice je izjavio da je sigurno mjesto u timu samo golmanu Bandoviću koji ni loptu ne zna uhvatiti na protivnički centaršut. Zadnjih 5 minuta utakmice je pjenio na sudije što dozvoljavaju da se protivnički igrači valjaju po terenu. E moj Musemiću ne dobija se utakmica u zadnjih 5 minuta i da zaključim Sarajevu ne treba TEMPERAMENTAN već PAMETAN trener koji će znati posložiti igrače.
Treba im obustaviti plate dok se ljudima ne isplati sav novac od ulaznica!!!!!!! Imaju snage za 30 minuta i tih 30 minuta stoje na terenu.Padne na travu povrijedi se,pitanje da li je uopste bilo tolikog kontakta za penal a njeha hitna odvuce!!!! Zar su ono fudbaleri????
Kuki je realno bio jaca ekipa hahahaha. Bolje bi igrala raja iz ulice da sam ih skupljao. Ovo je ono mi cemo njih...ljudi jedino igraju u mislima a talenta i srca nema na mapi. U Bosni ima toliko fudbalskih talenata kako li oni odaberu ove antimuntitalente to je misterija.
HAhahahha, jao, jao... Javite se miševi, izadjite iz jazbina... :) Jadni i maleni udbaski klub sinoc je bio karan od Kusesija, Lazara i KusesiBoys-a... Ja_sam_BA, Torpedista, hordasi, pitari, napusite se ku*ca, jadni i maleni udbasi... Tudjoj ste se muci (ako se mukom moze nazvati tijesan poraz protiv Plzena) smijali a sada ste svoja go.vna pojeli... Ebo vas Musemic u supak... Cuvari BH ponosa... :) HAHHAHA Pozdrav od Lazara iz 3 pretkola...
Nije Musemić kriv (jedno 20%) kriva je UPRAVA SARAJEVA.ONI ODREĐUJU ČOVJEKU KO ĆE IGRATI.DONIRAJU 3 KILE ĆEVAPA I MISLE JA SAM SAD BOG I JA ĆU ODREĐIVATI KO ĆE IGRATI,KO ĆE PUCATI PENAL,...MUSEMIĆ NE SMIJE NIŠTA,NJEGOVO JE DA ŠUTI I PODNOSI SVE KRITIKE. U P R A V A M R Š N A P O L J E !!!!!!!!!!!
bravo momci
Navijacima respect a ova govna od fudbalera bolje im je neka neizlaze vise na teren.Jedino Todorović sto se iskazao i sto je nesto se trudio ostalo fujjjjjjjjjjjjjjjjj.