Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Chivas i Tigres protiv Zelje i HSK Zrinjskog
ma ima da ih luka menalo izdominira
Kme kmeeee kmeeeeee nema nam morza Amawaaaaa jos je nezaposlen kmeeeeeee Nije ga uspio uslagirani babo utrpat u reprezentaciju onakva nekulturna smrdljiva, pogana, lojava i debilna Fekalistanci i Seljina balavurdija na aparatima
umrijeces od ljubomore,provjeri srce i blood pressure,pulse jer ocito zivot ti nije lahak
Evo sta znaci kad imas jaku ligu...mexikanci cak i kad nemogu zvati svoje "europejce" imaju jaku momcad koja bi se cak i na mundijalu borila za prolazak dalje. Oni sute, ne kurce se ali gaze, Mexiko jedina zemlja koja je uz njemacke i brazila zadnjih 24 godina uvijek prosla skupine na SPu a mi na Balkanu samo nesto pricamo, kurcimo se s nasim smijesnim igracima a rezultat se onda vidi na mundijalu ako se uopste kvalificiramo.