Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kvalitet bez jaja nema smisla. Jaja fali svima. Od navijača do novinara. Kamo sreće da Spaho sve kaže što ima, a i ostali. Dosta je više Džekinog i Spahićevog terora. Daju ljudi intervju samo za 2 novinara i to je to. Klasično mafijaško ponašanje.
vidim da je mnogo kritičara i generala nakon bitke ---------------------------------------- KOJE "BITKE" KODRO?
Valjda ono kad smo se naguzili Nigeriji je neko doživio ko bitku.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
da, imali smo kvaliteta, ali ne i selektora sa taktikom, nego selektora sa motikom....
hebem vas usta kad pobjedjuju pape je najbolji, jednu izgubimo i odmah se nadju tastatura selektori da postavljaju taktike, i upamtite da nas niko vise nece odvesti na neko takmicenje
hebem vas usta kad pobjedjuju pape je najbolji, jednu izgubimo i odmah se nadju tastatura selektori da postavljaju taktike, i upamtite da nas niko vise nece odvesti na neko takmicenje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
imali smo ga kada si i ti kodro igrao pa nismo mogli ni treći biti u grupi papak jedan ti ćeš komentarisati sada svi pametni a kada je pobjeđivala bosna nema dalje šta hoćete pogledajte druge reprezentacije sa gigantskim ligama kod nas više ima raje na koridi nego na utakmici treba ljudima biti zahvalan što smo ikako igrali iz kakve drževe dolazimo
Zhavalni su svi, ali mislim da su I igraci ocekivali, bili spremni za nesto vise. Treba im pruziti sansu da ostvare sto bolje rezultate, sto boli uslovi, trenere, navijace itd...
http://kolacirecepti.co.nf/
Da je Safet general a ovo zaista rat, reklo bi se da smo porazeni od Argentinske brdsko-planinske, Nigerijske pustinjsko-pjesadijske brigade, da imamo ogromne gubitke u ljudstvu I MTS-u, da je za nas rat (mundijal) zavrsen ali cemo se boriti do poslednjeg protiv Iransko-mudzahedinske brigade da bi se ponosno-porazeni I u gubitku vratili kuci. Poenta, nemoj se ni gurati da bides general ako mislis da je lako biti general poslije bitke.........jer lako je biti general u svakom slucaju, tesko je onom ko je zrtvovan za cilj I njihovim porodicama (tj. navijacima)
Ta stara, lahko je biti general posle bitke, se cesto koristi za opravdanje smanjenje ostrice konstruktivne kritike. Ta izreka nije logicna I smislu da general moze biti samo jedan ili nekoliko njih, da ima potpunu slobodu u donosenju odluka u ime svih I raspolaganju njihovim zivotima. Susic, strucni stab I reprezentativci su svaki na svoj nacin zauzeli svoje mjesto u repki I niko drugi nije moga biti tu mjesto njih. Susic nije pitao 4 miliona bosanaca za nacin priprema, listu igraca ili taktiku. On se predstavio I bio tu u funkciji strucnjaka. On I repka radili su slobodno (sta su smatrali da treba) predstavljajuci BIH - nas 4 miliona + dijaspora. I tu lezi kvaka. Ova poslovica mozda moze da glasi "Lako je biti general u bitci, ako pobijedis jos lakse posle bitke, a ako izgubis malo teze - al ima nacina prodavanja loseg rezultata". Sraca pa u ovom slucaju ne radi se o istinskom-im generalima koji su raspolagali ljudskim zivotima I njihove gluposti su placane istom cijenom.
Kodru za selektora !
spahic se pobio sa ibisevicem
Pazi da nije.
Neka mi neko odgovori zbog čega mi trebamo pustiti Iran u ovoj utakmici? Zbog čega moramo nag..ti svoju zemlju i pustiti Iran? Idite u pm sa tim komentarima više seljaci jedni. Ni vi ne volite ni zemlju ni repku.
Matja sine jesi glup ili šta? FIFA je očigledno namjestila dosta utakmica pod krinkom loših sudija. Što bi im se išlo uz dlaku? Ko jebe i Nigerijce. Radili su najciganskije moguće stvari. Valjali se sigurno 15 minuta u drugom poluvremenu. Uostalom, normalno je da nemotivisana ekipa izgubi od motivisane, pa i u slučaju kada je motivisana mnogo slabija. Mi smo dokazali da smo najnespremnija ekipa na prvenstvu. Iran je igrao mnogo bolje od nas i bude li imao minimalno sreće pobijediće. Ne bi me čudilo da Argentina i Nigerija kao slučajno odigraju nerješeno. Nema to nikakve veze sa ljubavi prema BiH niti prema Iranu.
Varaš se. Sad se tako treba svetiti FIFA-i i sudijama? Pokakit se na zemlju da bi se njima svetilo? Jel tako mislis? Jesu li Nigerijci krivi pa je nama sudija poništio čist gol? Jesu li Nigerijci krivi što nije svirao faul nad Spahom? Jesu li krivi što je sudac dozvoljavao valjanja? Moja zemlja treba baš zbog FIFA-e i tih kretena sudaca da igra pošteno i to uvijek a za Iran me bili k...c. neka pobijede ako su bolji.
...........ali nemamo srce...........a to nam je regionalno usađeno.......
ima li neko 10$ da mi nešto kupi online? hvala dobrim ljudima
Svi ste sad pametni trebalo je ovo trebalo je ono . Safete legendo cijele ex juge svi te vole i postuju i kao sportasa i covjeka . A ova djecica sto pisu ove komentare nemaju pojima koja si ti igracina bio i sa kakom si lakocom driblao najvece zvjeZde toga vremena. Sfete legendo FUDBALA
interesantno kada pobjeđujemo vecina kaze da je to zasluga igraca, pape nema pojma, nije nas on odveo u brazil itd, a kada gubimo onda je jedini krivac susic.
Koji ste vi slijepci i fudbalski analfabeti pa na vidite kljucni razlog, pa zaboga, svi ste zaboravili na Avdiju, pa ko nam je donio Brazil??? ZELIMO DA CUJEMO RAZLOGE KATASTROFALNE ODLUKE DA AVDIJA GRIJE KLUPU!
"Ako gledamo kvalitet naših i iranskih reprezentativaca onda pobjeda ne bi trebala doći u pitanje. Različiti su motivi, mi želimo sačuvati obraz, a oni proći dalje. ------------------------------------------------------------ ZNACI MI BOLJI PO KVALITETU, MI TRAZIMO DA SACUVAMO OBRAZ KOJI SE NE MOZE SACUVATI JER GA NIKAD I NIJE BILO, A ONI LEVATI BEZ KVALITETA BORE SE DA SE KVALIFIKUJU I DA URADE ONO STO MI SA KVALITETOM NISMO MOGLI NI U SNU?
E jebiga Kodro.
You don't say
sad se vi iz rupa izvlacite moglo je bolje bit, oglasavate se samo kad se selektor mijenja, ako safet ode,mene BH fudbal vise ne interesuje !!!!!
onda neka te ne interesuje vec sad. susic i germanija moraju otici. ne zelim selektora koji zakasni na jebeni avion za brazil jer je gledao psg!
uzmite ba drljace i drljajte, duse prodane,do juce ste skakali ukleti ste od Boga,kakav ste narod niste dzaba tu gdje jeste