Neka mi neko odgovori zbog čega mi trebamo pustiti Iran u ovoj utakmici? Zbog čega moramo nag..ti svoju zemlju i pustiti Iran? Idite u pm sa tim komentarima više seljaci jedni. Ni vi ne volite ni zemlju ni repku.
Matja sine jesi glup ili šta? FIFA je očigledno namjestila dosta utakmica pod krinkom loših sudija. Što bi im se išlo uz dlaku? Ko jebe i Nigerijce. Radili su najciganskije moguće stvari. Valjali se sigurno 15 minuta u drugom poluvremenu. Uostalom, normalno je da nemotivisana ekipa izgubi od motivisane, pa i u slučaju kada je motivisana mnogo slabija. Mi smo dokazali da smo najnespremnija ekipa na prvenstvu. Iran je igrao mnogo bolje od nas i bude li imao minimalno sreće pobijediće. Ne bi me čudilo da Argentina i Nigerija kao slučajno odigraju nerješeno. Nema to nikakve veze sa ljubavi prema BiH niti prema Iranu.
Varaš se. Sad se tako treba svetiti FIFA-i i sudijama? Pokakit se na zemlju da bi se njima svetilo? Jel tako mislis? Jesu li Nigerijci krivi pa je nama sudija poništio čist gol? Jesu li Nigerijci krivi što nije svirao faul nad Spahom? Jesu li krivi što je sudac dozvoljavao valjanja? Moja zemlja treba baš zbog FIFA-e i tih kretena sudaca da igra pošteno i to uvijek a za Iran me bili k...c. neka pobijede ako su bolji.
Prikaži sve komentare (68)